Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B nestačily na Dukovany B


14

Kouty B překvapivě nestačily na svém hřišti rezervnímu týmu Dukovan v poměru 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Koutecká rezerva v rámci 18. kola přivítala na domácí půdě soupeře Dukovany B. Předzápasové postavení v tabulce a kvalita obou týmů slibovala pěkný fotbal s cílem upevnit si pozici na předních příčkách tabulky. Oba týmy nechtěly nechat nic náhodě, proto bylo k vidění hodně zajímavých situací a vzájemných soubojů.

Utkání začali lépe hosté, kdy ve 3. minutě po chybě domácí obrany šel sám na brankáře, kterého následně přeloboval, hostující útočník Vladimír Soukup (0:1). Domácí tato situace nerozhodila a vzápětí bylo vidět hned několik slibných šancí. Byli to však opět hosté, kdy ve 21. minutě se zasloužil o změnu skóre hostující Ivan Láníček (0:2). Domácí Kouty se dočkaly ve 27. minutě, kdy Štěpán Janíček přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Michala Smejkala, který přesnou střelou z hranice velkého vápna překonal hostujícího gólmana (1:2). Skóre hry bylo srovnáno už ve 30. minutě, kdy ve skrumáži na malém vápně byl nejdůraznější domácí Aleš Dočekal (2:2). Do konce poločasu se už skóre nezměnilo, i když bylo několik slibných příležitostí na obou stranách.

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

Ve druhém poločase hra přiostřila a bylo k vidění řada sporných situací. Skóre se opět měnilo v 53. minutě, kdy po evidentním autu nebyla přerušená hra a hostující Josef Černý do vedl balón až do brány (2:3). Hosté opět slavili v 73. minutě, kdy se po rohovém kopu trefil hlavou hostující Petr Jílek (2:4). Domácím svitla naděje v 77. minutě, kdy snížil domácí Michael Růžička (3:4).

Závěr utkání byl rozkouskován řadou nesmyslných přerušení. I tak měli Koutečtí v závěru několik příležitostí, ale vyrovnávacího gólu se nedočkali.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Smejkal Michal, hrající asistent: Do dnešního zápasu jsme šli kvůli marodce v hodně obměněné sestavě, na hře to bylo znát, ale kluci makali. Vzhledem k tomu, že jsme dostali jeden hodně sporný gól, tak si osobně si myslím, že by tomuto utkání více slušela remíza




Sestavy


SK Kouty B
S. Kratochvíl [-] - R. Komínek [-] (55. M. Růžička [-] ) , Š. Janíček [-] , M. Poříz [-] , A. Dočekal [-] , T. Štveráček [-] , R. Caha [-] , M. Smejkal [-] , J. Hrůza [-] , S. Čech [-] , P. Dočekal [-]

SFK Dukovany 2001 B
V. Pelán [-] - P. Jeřábek [-] , O. Horák [-] , J. Černý [-] , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , M. Fojtášek [-] , I. Láníček [-] (46. M. Křišťál [-] ) , V. Soukup [-] , J. Jelínek [-] , J. Gazdík [-]

ŽK: 86. R. Caha - 40. V. Soukup , 51. J. Černý , 89. P. Pislcajt , 90. O. Horák .
Hráči zápasu: J. Hrůza - J. Černý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - BRABEC Aleš, KOUKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

12. 4. 2019 19:39
Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

V souboji dvou rezervních týmů rozhodne domácí prostředí, kde jsou Kouty vždy silné.

Tip: výhra domácích

9. 4. 2019 13:00
V Koutech B omladili. Dukovany vykouřijou.

Tip: výhra domácích