Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov doma vítězně


Branky


14

Fotbalistům Jakubova dokázali poprvé v sezóně zvítězit ve dvou zápasech po sobě a dostali se zpět do záchranářské hry

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj zápasu ve svůj prospěch

V Jakubově se utkaly dva poslední celky, kterým se podařilo v minulém kole zvítězit a posílit své šance na postup. Na podzim se oba týmy rozešly smírně v poměru 1:1, takže sedal očekávat tuhý souboj. Utkání začalo pro domácí nešťastně, když se při prvním ohrožení domácí branky z přímého kopu už ve 2 minutě trefil hostující Filip Pekárek. Tato branka domácí zmrazila a chvíli jim trvalo než se začali dostávat zpět do zápasu. Naštěstí je v té době a potom ještě mnohokrát podržel  zřejmě nejlepší hráč domácích brankář Klíma. Postupně se začali osmělovat i domácí.  Na to že se potkal poslední s předposledním se hrál se dobrý fotbal, bez zbytečných faulů a přerušení, k čemuž velkou měrou přispěl i rozhodčí Syrový. Domácí se poprvé radovali v 17 minutě, kdy Dvořákovi "ulétl" centr a k překvapení všech skončil za zády hostujícího brankáře. Od té doby byli domácí mírně lepší, ale stále se jim nedařilo dokončit náznaky šancí. Až jim pomohl brankář hostí, který neudržel vysoký nákop, míč mu vypadl přímo před nohy  domácího Michala Dunklera a ten už měl lehkou úlohu dopravit míč do prázdné branky. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí. Stínem utkání bylo zranění domácího Mirka Dunklera na konci prvního poločasu, když si nezaviněně ve snaze odehrát míč, poranil pravé koleno a sezóna tak pro něho zřejmě skončila. 

Domácí si výhru pojistili

Do druhého poločasu hosté poněkud změnili rozestavení ve snaze o vyrovnání, ale byli to domácí kteří měli první šanci vstřelit branku, nicméně opět se ukázalo, že mají problém s  proměňováním šancí a tak na hostujícím brankáři postupně ztroskotali Novák, Dunkler, Dvořák, Částek, Veselský i Kosmák a domácí se tak museli stále obávat vyrovnání. Hosté se pokoušeli o rychlé protiútoky, které se však domácí obraně s vypětím všech sil dařilo přerušovat. A když už byla překonána obrana byl na svém místě brankář Klíma, tak jako v 62 minutě, kdy bravurně zlikvidoval penaltu nařízenou za ruku domácího hráče. Domácí se definitivně uklidnili až v 83 minutě, kdy po pěkné individuální akci Nováka skóroval Kosmák. Utkání se poté už jen dohrávalo, ve dvou šancích se ještě objevil domácí Souček, nicméně opět neúspěšně a domácí tak po závěrečném hvizdu mohli slavit druhé jarní vítězství.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: Konečně se nám vydařil domácí zápas a naše šance na záchranu vzrostla.




Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Vrbka [-] , L. Branč [-] , J. Dostál [-] - J. Novák [-] , P. Dvořák [-] , T. Veselský [-] - M. Částek [-] (84. D. Souček [-] ) , T. Kosmák [-] (89. V. Vejmelka [-] ) - M. Dunkler [-] (45. T. Vrbka [-] ) , M. Dunkler [-] (71. T. Andrejkovič [-] )

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - J. Virgl [-] , J. Svoboda [-] (72. T. Novotný [-] ) , Z. Kovář [-] , M. Pitor [-] , D. Denemarek [-] (75. A. Kovář [-] ) , F. Strohmer [-] , L. Dvořák [-] , M. Pachr [-] , F. Pekárek [-] , J. Dufek [-] (46. P. Hadraba [-] )

ŽK: 32. T. Veselský , 57. J. Vrbka .
Hráči zápasu: M. Klíma .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - POSPÍCHAL Tomáš (N), ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Vejvoda
Tip experta: výhra domácích

Souboj posledních celků tabulky, o kterém rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

1. 4. 2019 20:25
Výhra domácích Jakubov