Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2019 18:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd opět prohrál


Branky


6

V posledním hracím kole utrpěl další domácí porážku Horní Újezd a končí sezónu na třináctém místě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Na půdu Horního Újezdu přijel Lipník, který v minulém kole stejně jako Horní Újezd utrpěl porážku. Oba týmy patří na jaře k celkům, kterým se nedaří, a to hlavně výsledkově. Podzimní měření sil skončilo jasnou výhrou Lipníku 6:1. Začátek utkání byl z obou stran vlažný. Ve 13. minutě domácí brankář udělal chybu, kdy byl venku z brány, ovšem Fňukal nezamířil přesně. V 15. minutě Vala Matěj dal krásný křižný míč na Kyselu, ten si připravil na střelu a umístil k tyči - 0:1. V 17. minutě postupoval sám Fňukal a na hranici velkého vápna byl faulován, k trestnému kopu se postavil sám Fňukal s krásnou střelou do šibenice si také pěkně poradil domácí brankář.  Ve 21. minutě Fňukal zatáhl po lajně, předložil míč na vápno Matějovi Valovi a tel krásnou střelou pod břevno zvýšil na 0:2. Ve 23. minutě domácí zatáhl míč po levé straně, centr přesně na hlavu domácího Řezáče 1:2.

 

Hosté si výhru pohlídali

V 51. minutě Mašeja udržel míč ve středu, a krásnou finálkou našel Rudolfa Šťávu, který se nemýlil - 1:3. V 56. minutě Fňukal zatáhl po křídle, odcentroval a ve vápně se nejlépe zorientoval Jiří Čtvrtníček - 1:4. V 59. minutě Mašeja opět vypracoval míč ve středu hřiště, míč se dostal k Fňukalovi a ten se nemýlil - 1:5. V 60. minutě po faulu zahrávali domácí trestný kop a po centru opět na Řezáče domácí snížili na 2:5. 



Ohlasy k zápasu



Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Do utkání jsme nevstoupili dobře, přesto jsme se po dvou kombinacích dostali do vedení. Chybělo nám klidnější držení míče a lepší přechod do útočné fáze. Do druhé půle nastoupil Mašeja a hra se zlepšila, měli jsme větší klid na míči a vytvořili si řadu šancí. Celkově zasloužené vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
Z. Nestrojil [-] - M. Václavek [-] , J. Pivoňka [-] , M. Řezáč [-] (60. J. Jonáš [-] ) , J. Pelán [-] , L. Sláma [-] , T. Kaláb [-] (81. M. Veselý [-] ) , M. Ošmera [-] , J. Sirota [-] , V. Pavlík [-] , M. Řezáč [-] (85. M. Novotný [-] )

Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - L. Žák [-] , M. Tretera [-] , L. Macháček [-] (74. M. Peštál [-] ) , J. Čtvrtníček [-] , A. Matoušek [-] (46. M. Mašeja [-] ) - A. Kisela [-] , Š. Vala [-] , M. Vala [-] - J. Fňukal [-] (84. D. Králík [-] ) , R. Šťáva [-] (56. J. Procházka [-] )

ŽK: 17. J. Pivoňka .
Hráči zápasu: J. Fňukal .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - HOLÍK David, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Martin Skryja
Tip experta: výhra hostů

Lipník v tomto duelu potvrdí roli favorita a zvítězí.

Tip: výhra domácích