2:1p.
(0:1)
35. F. Peklo
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá řídila hru, ale nedávala branky, po penaltách se radují Kšice


Branky


0

Utkání mělo být velmi zajímavé a vyrovnané. Planá byla sice o dvě příčky před soupeřem, ale Kšice na svém hrbolatém hřišti umí zahrát skvěle. Výsledkem se očekávání jasně naplnilo, ve hře však na až natolik. Hru jasně určovala Planá, Kšice jednoznačně přehrávala a vytvářela si jasné šance, kterých však nedokázala využít. Po devadesáti minutách bylo stále vyrovnáno a tak musely rozhodnou penalty. V těch si nakonec vedly lépe Kšice, které oslavují dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli Planá začala velmi aktivně a soupeře jasně přehrávala. Vytvořila si nesčetné množství dobrých šancí, ale v produtivitě to zkrátka vázlo. Kšice navíc nebránily vůbec špatně a v mnoha případech domácím jejich pokusy na poslední chvíli zmařily. I přes to se nakonec hosté jednou trefili. V pětatřicáté minutě dostal míč za brankářova záda útočník Filip Peklo. Tento náskok si hosté udrželi až do konce půle.

 

Obraz hry se ve druhé půli ani trochu nezměnil. Planá stále držela míč a snažila se útočit. Avšak Kšice se nenechaly zastrašit. Skvěle vyčkávaly na dobrou příležitost a té se jim nakonec dostalo. Dokázaly skvěle zareagovat na chybu hostů a dostaly se do rychlého protiútoku. Své prakticky jediné šance se nezalekly a perfektně ji využily, 1:1. Na tomto stavu se už nic neměnilo a na řadu tedy přišly penalty.

 

Penalty nakonec pouze podtrhly frustraci neproduktivních hostů. A poté co dvakrát minuli, se domácí Kšice radují ze dvou cenných bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Byl to vyrovnaný zápas se spoustou šancí na obou stranách. Nicméně my se potýkáme už delší dobu s nízkou produktivitou. Z mého pohledu byl domácí zápas jasným zklamáním. Věřil jsem ve tří body, ale to se nepodařilo.

FK Planá
Roman Sovka (FK Pláná A): V utkání jsme byli jednoznačně lepší, ale neproměňovali jsme své šance. Soupeř měl prakticky pouze jednu a té dokázal využít. K tomu jsme navíc padli na penalty a vezeme domů pouze bod. S tím nemůžeme být rozhodně spokojeni, je to pro nás zbytečná ztráta.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - P. Flíček [-] , J. Vildman [-] , J. Havránek [-] , L. Kudlík [-] - M. Šetlík [-] , L. Dýdek [-] , I. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] - D. Bednář [-] , M. Volf [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Sovka [-] , J. Vejvoda [-] , P. Bernas [-] , F. Šatra [-] - T. Tonka [-] , D. Sovka [-] , L. Švejda [-] , P. Brožíček [-] - J. Pešta [-] , F. Peklo [-]

ŽK: 52. L. Kudlík - 57. P. Brožíček , 75. F. Šatra .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.