0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka po špatném výkonu prohrála doma s Jemnickem


Branky


17

Podruhé stejným výsledkem - 4:0 - si poradilo Jemnicko s dalším celkem ze spodních pater tabulky, po Moravci to tentokrát schytala Radešínská Svratka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí srážely nepřesnosti

Směr utkání udal hned úvod, kdy nejprve málem Drdlovu malou domu vystihl Axman. Ta samá chvíle se opakovala po chvilce, kdy Starý namazal Axmanovi a ten samostatný únik vyřešil přesnou střelou k tyči – 0:1. Domácí se poté snažili, chtěli držet míč, ale sráželi je nepřesnosti v rozehrávce i finální fázi. Hosté trpělivě čekali na brejky a jeden takový jim vyšel ve 42. minutě, když se po narážečce řítil sám na Petra Vacuška a zvýšil vedení hostujícího celku- 0:2.

Hosté přidali další dvě branky

Úvod druhé půle z pohledu domácích nevypadal zle, ale ze série rohu a standardních situací vzešla pouze Plhalova tečovaná střela, kterou bravurně vytáhl Kopeček. Poté tutovku zahodil Axman, který přestřelil z malého vápna. V 58. minutě hosté potrestali liknavou rozehrávku brankáře Petra. Trefil se Tobolka – 0:3. Konečnou podobu výsledku dal v 81. minutě po dalším brejku Menčík – 0:4. Hosté tak zaslouženě slaví tři body.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž, trenér: Brzký gól udal tón zápasu. Hosté pozorně bránili a vyráželi do rychlých brejků, které jsme nebyli schopni zachytit. K tomu jim nahrálo i obrovské množství našich nepřesností. Podali jsme nejhorší výkon v sezóně. Každý musí začít u sebe. Pokud chceme v Třebíči bodovat, tak se musíme rapidně zlepšit.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - M. Mužátko [-] (53. L. Gabriel [-] ) , I. Plhal [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , Z. Starý [-] (75. V. Skryja [-] ) , J. Chrást [-] (71. R. Smejkal [-] ) , M. Skryja [-] , M. Drdla [-] , Z. Josífek [-] (79. J. Novotný [-] ) , M. Pekárek [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - L. Niederhofer [-] , J. Kincl [-] , D. Svěrák [-] - Z. Koutný [-] , T. Krejča [-] (82. J. Kalášek [-] ) , R. Menčík [-] , S. Křivánek [-] , M. Axman [-] , D. Vacuška [-] , Š. Tobolka [-] -

ŽK: 32. M. Šacl , 78. Z. Josífek , 90. I. Plhal - 32. M. Axman , 49. D. Vacuška , 63. D. Svěrák .
Hráči zápasu: M. Axman .
Místo: Radešínská Svratka. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janovský Aleš - SÝKORA Tomáš, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Jemnicko hraje rychlý a důrazný fotbal. Radešínskou Svratku porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů