6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár v derby deklasoval Radešínskou Svratku


Branky


37. Z. Peňáz (p.) , 39. J. Henzl , 41. F. Kovář , 65. L. Sláma , 69. T. Janů , 87. L. Sláma
17

Jednoznačným výsledkem skončilo žďárské derby mezi domácím záložním týmem z okresního města a Radešínskou Svratkou. Hosté domů odjeli s šestigólovým výpraskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nezvládli konec poločasu

V neděli žďárští na Bouchalkách přivítali soupeře z Radešínské Svratky. Od prvních minut se snažili hrát kombinační fotbal a měli nad soupeřem mírně navrch. Do první šance se dostal Janů, ale nepovedená střela skončila vysoko nad bránou. V 6. minutě domácí zahrávali přímý volný kop z cca 22 metrů, ale střela Z. Peňáze skončila na tyči hostující branky. V další šanci se ocitnul Henzl ve 20. minutě, ale zakončoval přímo do gólmana. Další šanci domácí měli ve 25. minutě, kdy po rohovém kopu doráželo hned několik domácích hráčů, ale vše zblokovala hostující obrana. Ve 37. minutě dostal krásný balón za obranu Henzl, postupoval sám na brankáře a v koncovce byl faulován. K zahrání pokutového kopu se postavil Z. Peňáz a prudkou ranou k tyči nedal gólmanovi šanci – 1:0. O dvě minuty později ve 39. minutě poslal nádherný centr Janů na Henzla, ten míč zpracoval a pohotově zakončil – 2:0. Ve 41.minutě si vzal uprostřed hřiště balón Kovář, který postupoval středem hřiště, využil toho, že se mu obrana hostí rozestoupila, natáhl ke střele a výstavní ranou vymetl šibenici hostující branky – 3:0.

Domácí skóre zdvojnásobili

Do druhé půle domácí nastoupili se dvěma změnami, kdy zraněného Musila nahradil Švoma a Henzla, který v sobotu odehrál víc jak 60 minut za A tým, nahradil Libor Sláma. Hosté na žďárské ve druhé půlce nastoupili se snahou alespoň zkorigovat skóre a snažili se tlačit před bránu, což  jim domácí několika chybnými přihrávkami usnadnili. Postupně se však domácí vrátili k jejich hře a opět začali mít balón pod kontrolou. V 65. minutě rychlou akcí přehráli hostující obranu a dnes skvěle hrající Kovář našel před prázdnou brankou L. Slámu, který zvýšil vedení – 4:0. V 69. minutě se dostal k balonu před šestnáctkou soupeře Janů a poměrně slabou střelou po zemi k tyči zaskočil hostujícího brankáře – 5:0. Po té se do jediné vážnější akce v zápasu dostali hosté, ale střelu z asi 20 metrů Sáblík skvěle vyrazil. Poslední gól jsme přidali v 87. minutě, kdy L.Sláma svým druhým gólem v zápase uzavřel skóre – 6:0.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme odehráli výborné utkání, soupeře jasně přehráli a ač jsme opět spoustu šancí zahodili, podařilo se nám vstřelili 6 branek. Naším nejlepším hráčem byl dnes jednoznačně, skvěle hrající Kovář.

FK TJ Radešínská Svratka
Libor Skryja (zaskakující trenér): Domácí byli lepším týmem, ale asi ne o šest branek, přičemž čtyři z nich byli diskutabilní. První poločas se nám nepovedl, po přestávce to bylo lepší, ale branku jsme nedali.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
M. Sáblík [-] - Z. Peňáz [-] , P. Machatka [-] , T. Peňáz [-] , B. Sláma [-] - T. Janů [-] , R. Kunstmüller [-] (59. F. Potocký [-] ) , D. Musil [-] (46. S. Švoma [-] ) , T. Vokoun [-] (73. F. Růžička [-] ) - F. Kovář [-] , J. Henzl [-] (46. L. Sláma [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - J. Janů [-] , M. Skryja [-] (46. V. Skryja [-] ) , M. Šacl [-] , Z. Starý [-] , L. Gabriel [-] , M. Drdla [-] , M. Mužátko [-] (73. J. Novotný [-] ) , Z. Josífek [-] , R. Smejkal [-] , M. Pekárek [-]

ŽK: 36. M. Drdla , 61. R. Smejkal , 72. M. Mužátko .
Hráči zápasu: F. Kovář , L. Sláma .
Místo: Bouchalky, UT. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Jan Pecka
Tip experta: výhra domácích

Derby bude vítězné pro domácí, kteří jsou zvyklí na umělou trávu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

V tomto zápase uvidíme derby. Žďár v minulém kole prohrál na půdě Budišova a Radešínská Svratka první dvě kola obrala o body první dva týmy tabulky a to Kouty a Šebkovice, s kterými oba zápasy remizovala. V tomto zápase tipuji výsledek 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza