5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko začalo pálit ostrými až ve druhé půli


Branky


17

Jasným favoritem derby zápasu bylo domácí Jemnicko, která tuto roli však v první půli nepotvrzovalo, alespoň co se týče branek. Domácí si však všechno vynahradili v půli druhé a svému soupeři nasázeli bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Hned od začátku se hrálo v režii domácích. Hosté zvolili taktiku zajištěné obrany a dlouhými míči hledali útočníky Sosnarovy. Ti až na vyjímky však brankáře Kopečka neohrozili. Domácí ale v první půli přes převahu vůbec neohrozili bránu, až na střelu Nováka. Veškeré domácí akce končili před vápnem po chybné přihrávce, nebo odkopem hostujících obránců.

Pět kousků do syrovické sítě

Ve druhé půli domácí zlepšili pohyb a díky volnému přímému kopu Tesaře, který stříleným míčem překvapil všechny ve vápně i brankáře poslal domácí do vedení. To následně po střelách 2x Krejči a opět Tesaře běhen dvaceti minut narostlo již na 4:0. Hosté hráli již zcela odevzdaně. Jemnicko dohrávalo zápas v poklidu a v poslední minutě upravil na konečných 5:0 Tobolka.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: Čekali jsme, že soupeř se zakope na vápně. První půle byla z naší strany špatná, křečovitá. Jakmile jsme ale dali branky, tak se zápas změnil v jednostrannou záležitost.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Svěrák [-] , J. Novák [-] , L. Niederhofer [-] , J. Kincl [-] - D. Vacuška [-] , Z. Koutný [-] (67. J. Grün [-] ) , R. Menčík [-] (62. T. Krejča [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] (83. O. Tesař [-] ) , J. Kalášek [-] (55. Š. Tobolka [-] ) -

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Weidenthaler [-] , M. Sosnar [-] , J. Dubský [-] , R. Janoušek [-] , J. Houserek [-] (77. P. Jenerál [-] ) , T. Lang [-] , O. Sosnar [-] , V. Toman [-] , M. Procházka [-] , Z. Chalupa [-] (84. L. Nejerál [-] )

ŽK: 45. J. Novák - 54. J. Weidenthaler , 65. M. Procházka .
Hráči zápasu: T. Krejča , P. Tesař .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou jasným favoritem. Hosté sice získali v prvním kole cenný bod s Rapoticemi, ale z Jemnice odjedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích