1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť loupila ve Speřicích


Branky


11

Zajimávé utkání dvou týmů v horních patrech tabulky sliboval zápas mezi Speřicemi a Náměští. Domácím ale opět chybělo několik hráčů základní sestavy. Hosté toho ve druhém poločase dokonale využili a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté lepší, ale domácí šli do vedení

Domácí nastoupili opět v hodně improvizované sestavě a hosté měli hned od úvodu utkání mírnou převahu a byli kombinačně lepší. Domácí spoléhali především na rychlé brejky. Největší šance měl Durajka, když nejprve z trestného kopu netrefil, poté z dalšího trestného kopu vykopával míč na brankové čáře za překonaným brankářem obránce. Ve 25. minutě zastavila střela hostujícího kapitána tyč domácí branky a ve 31. minutě šel tentýž útočník sám na brankáře, ten mu však skočil pod nohy a výsledkem byla žlutá karta pro Durajku. Domácí se dostali na dostřel až ve 34. minutě a hned z toho byla vedoucí branka, když trestný kop Jančíka Procházka pouze vyrazil a u dorážky byl nejdříve ŠTĚPÁNEK Martin - 1:0. Do poločasu se již nic zásadního nestalo.

Hosté utkání otočili

Po přestávce měli opět převahu hosté, ale spousta centrů a rohových kopů k brance dlouho nevedla. Až v 68.minutě naskočil na centr Sedláka SVOBODA David a přesnou hlavičkou vyrovnal - 1:1.  Od této chvíle se hodně přitvrdilo a také hodně diskutovalo. Rozhodčí celkově rozdal devět žlutých karet. Nakonec se přiklonilo štěstí k hostům, když po závaru před brankou a několika dorážkách se dostal míč opět opět k SVOBODOVI Davidovi a muž zápasu svoji druhou brankou v 85. minutě zápas rozhodl, když jeho střelu levou nohou ve skrumáži ještě někdo z obránců tečoval mimo dosah brankáře - 1:2. V úplném závěru domácí měli ještě trestný kop, následně roh a tak se před hostující branku nastěhoval i domácí golman, ale vyrovnání se nedočkali.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - D. Moravec [-] , P. Moravec [-] , M. Pohan [-] - J. Boček [-] (69. M. Čermák [-] ) , D. Vlček [-] , D. Jančík [-] , J. Moravec [-] (81. M. Eremiáš [-] ) - M. Štěpánek [-] , P. Soukup [-] , M. Pohan [-] (88. M. Maděra [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - P. Čermák [-] , J. Heres [-] (60. M. Šimončič [-] ) , V. Lampíř [-] - J. Klíma [-] (89. T. Rabušic [-] ) , M. Sedláček [-] , S. Sedlák [-] , Z. Jonák [-] , R. Durajka [-] - M. Kašík [-] (86. J. Tržil [-] ) , D. Svoboda [-]

ŽK: 56. M. Štěpánek , 73. M. Pohan , 77. M. Pohan - 31. R. Durajka , 71. S. Sedlák , 74. Z. Jonák , 74. V. Lampíř , 86. P. Čermák , 90. K. Procházka .
Místo: Speřice. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Aleš Janovský

Expert: Miloš Prášil
Tip experta: remíza

Ve Speřicích se těžko hraje, ale věřím Náměšti že si alespoň bod odveze. Zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů