1:1
(1:1)
17. V. Cajz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 14:00

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Velmezu doma remizovala se Žirovnicí


Branky


10

Před tristní návštěvou na KP remizovali doma fotbalisté rezervy Velkého Meziřičí se Žirovnicí. Obě branky padly v prvním poločase. Nejdříve se prosadil hostující Slavoj, vzápětí domácí vyrovnali. Ve druhé půli se již skóre nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se jednou prosadily

Rezerva Velkého Meziříčí chěla navázat na dvě jasné výhry v řadě. Naopak hosté chtěli získat první jarní bod(y) na hřiště soupeře. Domácí začali aktivněji a v první velké šanci v 5. minutě neuspěl Šuta. I hosté se poté začali osmělovat a to dokonce tak, že se v 17. minutě prosadili. Po rychlé akci celé záložní řady se povedenou střelou prosadil CAJZ Vojtěch - 0:1. Ovšem vedení si hostující Slavoj dlouho neužil. Hned z protiútoku domácím vyšla skvělá akce a bylo vyrovnáno. Nevoral vysunul po pravém křídle Dufka, jehož přesný centr z voleje trefil parádní pumelicí MUŽÁTKO Filip - 1:1. Tempo hry pak upadlo a do přestávky se poté hrál vyrovnaný fotbal bez vážnějších zakončení. Za zmínku stojí jen minutu před pauzou tyč domácí svatyně, kterou povedenou střelou orazítkoval hostující kapitán Vodáček.

Skóre se již nezměnilo

I ve druhém poločase se hrál převážně průměrný fotbal, oba týmy se do nebezpečných situací dostávali jen stěží. Obrany fungovaly na jedničku a to i v poslední desetiminutovce, kdy se na obou stranách ocitli útočnici ve vyložených šancí. Zde se ale výborně vyznamenali oba brankáři, když nejdříve Švec v bezprostřední blízkosti vychytal šanci Crkala. Poté se zaskvěl i domácí Kruba, který bravurně zneškodnil šanci Staňka. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - R. Šuta [-] , J. Dufek [-] (90. N. Bibr [-] ) , T. Požár [-] , M. Kriegsmann [-] (46. P. Chalupa [-] ) , J. Krejčí [-] , L. Benda [-] , F. Mužátko [-] (65. M. Koudela [-] ) , V. Crkal [-] , D. Krčál [-] , M. Nevoral [-]

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - T. Knotek [-] , K. Tolkner [-] , A. Vaš [-] - V. Cajz [-] (87. D. Rozporka [-] ) , J. Vodáček [-] , V. Hadrava [-] , L. Dýnek [-] - T. Hřebecký [-] (62. J. Houška [-] ) , V. Staněk [-] (90. M. Rušil [-] ) - M. Kořínek [-]

ŽK: 66. P. Chalupa , 90. R. Šuta - 33. J. Vodáček , 85. V. Staněk .
Místo: Velké Meziříčí. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Aleš Janovský

Expert: Miloš Prášil
Tip experta: výhra domácích

"Domácí doplní mužstvo matadory z áčka a udělají důležitý krok k záchraně v soutěži"

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích