1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov jasně zvítězil v Náměšti


Branky


11. Z. Jonák - 9. D. Poul , 21. T. Mazač , 56. T. Mazač , 63. T. Mazač
10

Hráči Pelhřimova zvítězili na nelehké půdě v Náměšti, odkud se body letos jen tak nevozí a potvrdili příslušnost k elitním top týmům KP Vysočiny. Bezpěčně drží třetí místo a čekají na zaváhání jednoho z favoritů, k němuž by mohlo dojít už v příštím kole. Pelhřimovští naopak doma hostí poslední Košetice a v okresním derby by neměli připustit žádné překvapení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v poločase o branku vedli

Hosté začali lépe a hned z první vážnější akce prostřelil Procházku v 9.minutě z dvaceti metrů k bližší tyči POUL Daniel - 0:1. Hned o dvě minuty později bylo ale srovnáno, když si na trestný kop Durajky naběhl JONÁK Zdeněk - 1:1. Ve 21. minutě si zabíhal za obranu domácích MAZAČ Tomáš, Procházka vyběhl daleko ze své brány, hostující útočník byl ael u míče výrazně dřív a do prázdné branky lobem vrátil hostům vedení - 1:2. Do přestávky se hra přelévala nahoru dolů, domácí měli více míč na svých kopačkách, ale výrazné šance k vidění nebyli.

Pelhřimov výsledek navýšil a utkání kontroloval

Po přestávce se hodně rozpršelo a hosté začali spíš bránit náskok. Ovšem jejich brejky ze zajištěné obrany byli smrtící. Po jednom z nich pohodlně na zadní tyči přidal další branku MAZAČ Tomáš - 1:3. V 63. minutě zkompletoval MAZAČ Tomáš hattrick, když jeho střelu z dvaceti metrů tečoval jeden z obránců přesně k tyči a bylo rozhodnuto - 1:4. Ve zbytku zápasu sice měli domácí častěji míč na kopačkách, snažili se s výsledkem něco udělat a alespoň korigovat. Dobře bránící hosté jim ale žádnou vážnější příležitost nedovolili. 



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Petr Kylíšek - trenér: Potvrdily se naše obavy ze zápasu. Pelhřimov ukázal svou kvalitu, my jsme naopak doplatili na individuální chyby. V podstatě jsme soupeři třikrát na gól sami nahráli, ale to vůbec nesráží výkon Pelhřimova. Vyhrál zaslouženě.

FK Maraton Pelhřimov
Pavel Regásek - trenér: Náměšť byla soupeřem kvalitním, na úrovni. Sice jsme brzy získali vedení, ale pak jsme si nepohlídali standardní situaci a soupeř z ní dokázal vyrovnat. Ještě do přestávky nám vrátil vedení Mazač po přihrávce Naniaše. Po změně stran jsme soupeři zasadili ránu do vazu třetím gólem, pak už jsme měli hru pod kontrolou.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - P. Čermák [-] , J. Rubák [-] , J. Heres [-] (68. J. Tržil [-] ) , V. Lampíř [-] - R. Durajka [-] , M. Sedláček [-] , S. Sedlák [-] (67. M. Matoušek [-] ) , Z. Jonák [-] - D. Svoboda [-] , M. Kašík [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - J. Homolka [-] , J. Rejthar [-] , M. Skořepa [-] - J. Vlk [-] (89. V. Poul [-] ) , M. Naniáš [-] , T. Jeřábek [-] , D. Poul [-] - T. Mazanec [-] (84. J. Matouš [-] ) , T. Mazač [-] - J. Kordík [-] (72. P. Heřmánek [-] )

ŽK: 74. M. Sedláček , 82. M. Kašík - 7. D. Poul , 39. M. Naniáš , 83. J. Vlk , 84. T. Jeřábek .
Místo: Náměšť nad Oslavou. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích