Nová Ves loupila v Náměšti


Branky


66. R. Durajka - 22. J. Havlík , 78. J. Havlík , 90. J. Havlík (p.)
21

Fotbalisté Nové Vsi dokázali zvítězit v 18. kole KP Vysočiny na půdě Náměště především větším důrazem při standardních situací a pokračují tak na jaře ve výborných výkonech. Domácí nejsou doma zvyklí ztrácet body, ale tentokrát v zajímávém střetnutí nevybojovali ani jeden. Nová Ves tak i nadále drží parádní čtvrtou pozici, Náměšť je v klidné části tabulky na sedmém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté lepší, šli do vedení

Domácí vstoupili do zápasu bez dvou hráčů zraněných v Ledči a ikdyž chtěli odčinit smolnou porážku u lídra soutěže, tak hosté byli od úvodních minut lepším týmem a měli také příležitosti, když v první čtvrthodině nastřelili břevno. Ve 22. minutě se ale po standardní situaci dostala Nová Ves do zaslouženého vedení, když se poprvé v zápase trefil HAVLÍK Jaroslav - 0:1. Ještě do přestávky měli hosté další dvě velké příležitosti, ale zvýšit se jim nepodařilo. Těsně před přestávkou se domácím navíc zranil obránce Čermák, který odjel z hlubokou tržnou ranou na koleni do nemocnice.

Domácí vyrovnali, ale hosté v závěru rozhodli

Po přestávce se obraz hry neměnil a byli to nadále hosté, kteří měli více ze hry. Velké změny se udály až po 65.minutě. Nejprve hosté zastavili nenápadnou akci faulem těsně před pokutovým územím a domácí kapitán DURAJKA Roman vymetl z přímého volného kopu šibenici hostující branky - 1:1. Hned o dvě minuty později se pískala penalta proti domácím, ale Procházka pokutový kop zlikvidoval! Tyto dva okamžiky otřásly Novou Vsí natolik, že domácí, kteří neměli do 66. minuty jedinou šanci si najednou během deseti minut vytvořili čtyři tutovky na otočení výsledku. Hlavička Svobody z malého vápna ale těsně přeletěla branku, dva brejky Klímy góly také neskončili a Matoušek sám proti brankáři rovněž neuspěl. Nedáš, dostaneš! Otřepané pravidlo platilo i v Náměšti aneb tuto světlou desetiminutovku pro domácí ukončila nenápadná standardní situace hostů a hlavičkující kapitán HAVLÍK Jaroslav, který vrátil Nové Vsi 78. minutě vedení - 1:2. Hosté se pak zatáhli a snažili se kontrolovat vedení, což se jim podařilo. Díky hře domácích vabank (bez vážnějších příležitostí) šli v nastaveném čase sami na Procházku a po kontaktu Herese se pískala druhá penalta proti domácím, ze které zkompletoval hattrick HAVLÍK Jatroslav - 1:3. Faulující Heres byl navíc vyloučen, a tak Náměšť přišla během dvou zápasů o 4 hráče pro další kola.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
KYLÍŠEK Petr ml. (trenér): " V poli jsme nepodali špatný výkon, ale sráží nás bránění standardních situací. Čtyřicetiletý borec nám dá jen tak tři góly. Navíc budeme mít problémy se sestavou, na marodku přibyl Pavel Čermák, Heres dostal červenou, k tomu dvě zranění z minulého kola."

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
ŠIKOLA Radek: " Myslím si, že jsme si tři body odvezli po zásluze. V prvním poločase jsme měli herní převahu, z mnoha šancí jsme ale skórovali jen jednou. Náměšť po změně stran vyrovnala, chvíli na to jsme zahodili pokutový kop. To nás ale nepoložilo, přestáli jsme chvilkový tlak domácích a dvěma brankami jsme dokázali utkání dovézt k vítězství."



Místo: Náměšť nad Oslavou. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2019 11:45
Hodnocení zápasu
13. 4. 2019 20:24
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza