1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Ledeč vydřela výhru v Košeticích


Branky


19

Fotbalisté od Sázavy nádale pokračují v jarní krasojízdě a na své konty k vysněnému cíli si připsali další tři body. Ovšem stejně jako v minulém kole doma s Náměští, tak i teď Ledeč o své výhře rozhodla až na konci utkání. A znovu u toho byl střídající útočník Prchal, který tentokrát po šesti minutách na trávníku rozhodl o osudu zápasu. Domácí sice proti lídrovi podali sympatický výkon, po poločase vedli, ale po další prohře zůstávají beznadějně poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli překvapivě do vedení

Hosté utkání otočili



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
KRTEK Josef (trenér): "Ukázalo se, že se dá hrát i s prvním. Podali jsme kvalitní výkon, mrzí nás jen konec utkání. Vítěznou branku jsme nabídli soupeři sami špatnou malou domů. Bylo to i o produktivitě, v první půli jsme neproměnili dvě velké šance."

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
HORKÝ Vít (asistent trenéra): "Projevila se síla našeho mužstva a zodpovědnost hráčů. Měli jsme velkou chuť vyhrát. Výhra je o to cennější, že jsme i přes poměrně přísnou červenou kartu dokázali v deseti strhnout vítězství na svou stranu."



Sestavy


TJ Sokol Košetice
D. Budař [-] - D. Rážek [-] (79. P. Kubů [-] ) , J. Zelenka [-] (82. V. Vlk [-] ) , Z. Suk [-] (89. T. Kadlec [-] ) , D. Zajíček [-] , J. Starý [-] , T. Vejsada [-] , D. Bartoška [-] , M. Duba [-] , M. Šimák [-] , L. Hanousek [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
M. Beránek [-] - M. Chlubna [-] (54. O. Martinek [-] ) , M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] (90. R. Kuja [-] ) , J. Gramer [-] , J. Bláha [-] (81. D. Prchal [-] ) , L. Vodička [-] , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] , P. Šíma [-] , F. Gramer [-]

ŽK: 61. M. Šimák , 76. D. Rážek - 52. J. Bláha , 59. L. Vodička , 75. J. Karel . ČK: 69. M. Nepovím .
Místo: Košetice. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích