J. Krét 63.
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd se vytáhl v posledním utkání proti Lomu, perefktní konec sezóny


Branky


63. J. Krét - 25. O. Bučan st. , 34. M. Němec (vl.) , 52. O. Bučan st.
0

Újezd se přitom před utkáním strachoval o to, zda vůbec složí mužstvo složené z jedenácti hráčů a zda vůbec do Lomu vyjede. Sháněli všude možně, co to šlo a nakonec vyrazili, přesně v jedenácti. Na hřiště musel však dokonce naskočit i veterán Ondřej Bučan st., který se ale, jako útočník, stal nakonec nejdůležitějším hráčem utkání. Byl to totiž on, kdo otevřel skóre utkání. Domácí se potom srazili do kolen vlastní brankou a Újezd vedl překvapivě o dvě branky. A z kraje druhé půle se trefil nejstarší hráč na hřišti podruhé a bylo rozhodnuto. Lom už jen v závěru korigoval stav na 1:3. Nevím, čím to bylo způsobeno, zda se Újezd dokázal na utkání tolik nabudit, nebo naopak Lom už se viděl ve vyšší soutěži a jen dohrával sezónu, a nebo dokonce od obojího trochu. Jisté však je, že poslední tři body veze slepený domů slepený Újezd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Tady není moc, co hodnotit. Soupeř byl lepší a po první půli zaslouženě vedl o dvě branky. My jsme se ve druhé půl sice trochu více snažili, ale dnes to postě nestačilo.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): My jsme se před utkání vůbec báli, abychom se vůbec sešli. Já jsem ještě půl hodiny před utkáním sháněl hráče a obával jsme se výprasku. Do útoku jsem navíc musel naskočit i já, ve svých dvaapadesáti letech Ale stalo se zkrátka něco úžasného. Pro nás je to perfektní rozloučení se sezónou a doufám, že to kluky nakopne do další sezóny, protože jsme ukázali ,že tady můžeme hrát s každým.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Němec [-] , M. Selzer [-] , S. Samek [-] , M. Kraus [-] - M. Pich [-] , A. Karas [-] , V. Matoušek [-] , J. Hanilec [-] - J. Krét [-] , L. Mareš [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
P. Hlůžek [-] - P. Jadlovský [-] , J. Švábek [-] , J. Podlesný [-] - P. Houda [-] , L. Pernglan [-] , J. Horváth [-] , R. Chrastina [-] , M. Dvořák [-] - O. Bučan st. [-] , M. Stoklasa [-]

ŽK: 14. J. Švábek , 33. J. Podlesný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.