Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby otočily utkání s Planou a získali poslední tři body


Branky


0

Utkání začalo asi podle očekávání, když se favorizovaná Planá dostala do vedení, ale nabuzeným a velmi motivovaným Kladrubským se o chvíli déle podařilo vyrovnat. Poté se ale opět rozstřílela Planá a za stavu 1:3 už se zdálo, že si pomalu kráčí pro předpovídané tři body. Kladruby se ale dokázali semknout a i nyní se dokázali na soupeře dotáhnout, ba co více dokonce se dostali do vedení. To byla pro domácí obrovská vzpruha, naděje na vítězství, která posilovala chuť hrát. Planá sice vyrovnala, ale velmi nabuzení domácí se po chvíli opět ujali vedení a rozhodli pátým zásahem. Přivalstnili si tak poslední tři body, o které nečekaně obrali Planou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Luboš Žižka (TJ Kladruby): Do utkání jsme šli s jasným cílem. Vítězství v posledním utkání. Dlouho to tak vlastně sice nevypadalo, když jsme hned několikrát museli dotahovat, ale nakonec jsme to otočili, ale poté zase vyrovnal soupeř a my jsme rozhodli v poslední desetiminutovce. Zkrátka se nám podařilo, to oč jsme chtěli bojovat a to, co jsme chtěli. Tři body bereme plnými hrstmi.




Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Kotlár [-] , R. Valena [-] , J. Havránek [-] , P. Kadlec [-] - T. Kotlár [-] , R. Kaiser [-] , M. Havránek [-] , T. Kasl [-] - R. Duspiva [-] , O. Sládek [-]

FK Planá B
M. Růžička [-] - P. Hlinčík [-] , Z. Häusler [-] , P. Miklas [-] , J. Skalák [-] - V. Kapolka [-] , J. Mikač [-] , K. Rozhoň [-] , R. Pánek [-] - D. Kloužek [-] , P. Mikota [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.