Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 15:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty roznesly Zadní Chodov a vyměnily si s ním pozici, v tuto chvíli sestupuje Chodov


Branky


0

Souboj Trpíst a Chodova byl jedním z nejsledovanějších v celém kole. Víc pozornosti přitahovaly snad už pouze zápasy lídrů, ve kterých se definitivně rozhodovalo o titul. Na dně tabulky je to ovšem ještě napínavější, protože zde ještě z dalek nic rozhodnuto není. Sestup posledního Částkova je sice už dlouho hotovou věcí, ale druhé sestupové místo stále ještě může připadnout hned čtyřem týmům. A nejhůře z nich na tom před utkání byly právě Trpísty, které byli o bod za Zadním Chodovem. Kladruby a Stráž jsou od sestupu už trochu dále. Nakonec zde ale nic napínavého nebylo. Trpísty potvrdily svou jarní pozici černého koně a Chodov svou mizérii. Domácí zvítězili v poměru 10:2 a v tento moment sestupuje právě Chodov. Stráž poorazila Kladruby a ve hře o "Černého Petra" jsou už pouze tři týmy.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči vstoupili do zápasu hodně aktivně, s odhodláním využít dobré jarní formy a také domácího prostředí. Už ve čtvrté minutě si velice důrazně před brankou soupeře počínal Robin Táborek a doslova dotlačil míč do branky. Za dalších jedenáct minut se dokázal po rohovém kopu hlavou prosadit Jakub Wintrle. V osmnácté minutě si vytvořili rychlým přechodem do útoku šanci i hráči hostů a snížili na rozdíl jedné branky. Odpověď domácích však byla velice rychlá. Už po dalších čtyřech minutách hry se podruhé v utkání prosadil Robin Táborek a do konce poločasu již další gól nepadl. 

Vstup do druhé části hry vyšel domácím přímo exelentně. Už v první minutě druhého poločasu se po krásné kombinaci podruhé v utkání prosadil Jakub Wintrle. Tento gól s hosty hodně otřásl a už za další čtyři minuty přidal Radek Vrška pátý gól. A aby toho nebylo pro hosty málo, tak tentýž hráč se prosadil o dalších sedm minut později. V 65. minutě byl ve vápně soupeře faulován Jakub Wintrle a Robin Táborek s přehledem pokutový kop proměnil a dovršil svůj hatrich. Když po další minutě přidal Radek Táborek další branku, hosté definitivně rezignovali a do konce utkání dostali ještě další tři góly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (TJ Trpísty): Věděli jsme, že toto utkání je velice důležité v boji o udržení. Situaci nám zkomplikovala absence brankáře a jeho roli musel převzít Jiří Dvořák. A odchytal utkání velice dobře. Všichni hráči odehráli utkání velice dobře a odčinili tak matný výkon z minulého zápasu. Celý tým si dnes zaslouží pochvalu a poděkování za přístup k zápasu.“

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): Jsme v krizi, týmu se nedaří a od hráčů je to odevzdané. My už pouze čekáme na konec sezóny.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Dvořák [-] - J. Kubašta [-] , J. Sláma [-] , R. Táborek [-] , M. Hyťha [-] - R. Táborek [-] , P. Braha [-] , P. Roman [-] , M. Dvořák [-] - J. Wintrle [-] , R. Táborek [-]

TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - R. Földési [-] , F. Řezábek [-] , R. Mazanec [-] , M. Founě [-] - D. Martínek [-] , E. Pikl [-] , J. Fidler st. [-] , L. Belobrad [-] - L. Květoň [-] , P. Lukáš [-]

ŽK: 38. F. Řezábek , 67. D. Martínek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.