2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapily Vás prohry Lomu a Sedliště? Tak to jste ještě neslyšeli o vítězství Částkova


Branky


0

Tak nyní už můžeme s čistou hlavou prohlásit, že čtyřiadvacáté kolo bylo nejpřekvapivějším kolem celého letošního roku. Njeprve padlo Sedliště s Halží, tohle překvapení poté překonala prohra Lomu se Stříbrem B, ale na to, co se událo v tomto utkání asi nic z toho nemá. Na hřiště posledního Částkova totiž dorazil tým favorizovaných Lázní. Málokdo už Částkovu věřil, že letos bude bodovat, ale ještě méně lidí věřilo, že to bude právě proti Lázním. Ale tak se naonec stalo. Lázně měly sice více ze hry, ale nedokázaly si vytvářet šance a na to doplatily. Částkov se dvakrát trefil a rozhodl utkání ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nehrálo se zrovna nejnádhrenější utkání roku. Konstantinovým Lázním se příliš nedařilo a dělaly chyby. Částkov hrál o něco lépe než obvykle, ale také to nebylo nijak slavné. Jisté ale je, že utkání blo velmi vyrovnané s několika šanemi na obou stranách. Možná o maličko více ze hry měli hosté, ale ti často kazily finální přihrávky, nebo přímo koncovku.Oba celky se zkrátka spíše trápily a dělaly mnoho chyb, což se nakonec stalo osudné hostům, když v osmadvacáté minutě potrestal jedno z jejich zaváhání Kopecký. Hosté se stále nezlepšovali a inkasovaná branka s nimi vlastně vůbec nic neudělala, i když mnozí čakala, že právě to, by je mohlo nabudit. A toho využili domácí podruhé, když byl přesný Hrabovský. A za již nezměněného stavu se poté odcházelo i do šaten.  

Ve druhé polovině Lázně nejspíš chtěly zabrat a soupeře, co nejrychleji zase předehnat, nebo se s ním alespoň dostat do kontaktu. Avšak tentokrát to zkrátka nešlo, navíc, když sudí vytasil za druhou žlutou červenou proti Adamu Kolářovi, asi hlavnímu mozku lázenských akcí, hosté ztratili naději. Od té doby měli ještě daleko výraznější potíže při prolomování soupeřovy obrany a nic se jim nedařilo. Tři body tak nakonec nečekaně zůstaly domácímu týmu a ten si tak alespoň trochu osladil konec sezóny. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov B
Milan Maczko (Hraničář Částkov): Bylo to velmi vyrovnané utkání, ve kterém měli šance oba týmy, ale soupeř, který měl ze hry asi více, si nedokázal vytvářet šance a na to doplatil. Pro nás je to velmi příjemné a nečekané vítězství, které nám konec sezóny alespoň trochu osladí.
Hra byla tak padesát ku padesáti. Šance byly na obou stranách, ale Částkov dvě z nich využil a v tom je ten rozdíl. Naši hráči také nehráli špatně, ale Částkov měl podle mě více štěstí.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov B
O. Cízl [-] - M. Leskovianský [-] , D. Plincelner [-] , L. Lebeda [-] , J. Říha [-] - D. Burda [-] , T. Kopecký [-] , J. Benniak [-] , R. Hrabovský [-] - K. Pácal [-] , M. Špaček [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - M. Surovčík [-] , J. Jelen [-] , M. Velich [-] , V. Zwettler [-] - A. Kolář [-] , V. Kolář [-] , J. Vaněk [-] , K. Seknička st. [-] - J. Míšek [-]

ŽK: 24. A. Kolář . ČK: 75. A. Kolář .
Místo: M.Chody.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.