4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice nezvládly své představení v Kladrubech a trio Kotlárů je zničilo


Branky


0

Kšický A-tým hrál tentokrát zároveň s rezervou, která tak při svém výletu do Kladrub nemohla svůj tým o hráče prvního týmu posílit. Toho dokázaly Kladruby perfektně využít, ujaly se režírování utkání a svého soka přehrávaly. Kšice byly v utkání jasně až druhým týmem a nedokázaly si vytovořit téměř žádnou šanci. Kladruby naopak obstřelovaly Brzobohatého ze všech stran a nikdo by se nemohl divit, kdyby Kšice odjížděly daleko větším debaklem. Utkání ale patřilo tentokrát Kotlárům, kteří se postarali o všechny branky svého týmu.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladruby se okamžitě chopily režírování hry a hrály si své. Snažily se vždy rychle získat balón a nakopnout ho dopředu, kde byli připravení útočníci. Kšice přistoupily na jejich styl hry a na to asi doplatily. Zkrátka nedokázaly na nic zareagovat, byly pomalejší a prostě se stalo to, že byly jasně až druhým týmem na hřišti. Kladruby si naopak vytvářely jednu příležitst za druhou a Brzobohatý musel být stále ve střehu. Hostům jejich nákopy zkrátka procházely defenzivou soupeře hladce, jako nůž máslem. Už ve čtrnácté minutě se dokázal prosadit Lukáš Kotlár, který zpracoval přesný pas Kadlece a neměl nejmenší potíže chladnokrevně zakončit. A těsně před uplynulou půlhodinou hry pak ještě navýšil Peter Kotlár na 2:0 a v tomto poměru se odcházelo i do šaten.

Ve druhé půli se pak pouze navázalo na divácky neatraktivní fotbal z první půle a pokračovalo se za převahy domácích, kteří tak měli celé utkání pod kontrolou. A aby se náhodou hosté nedostali zpět do hry rychlým kontaktním gólem, poslal míč pro jistotu do sítě jeeště jednou Lukáš Kotlár. Domácí měli ale daleko více šancí, než zde popisujeme, ale zkrátka se jim střelecky úplně skvěle nedařilo. I přes to, to však stačilo na vítězství 4:0 poté, co v závěru ještě dostal míč do sítě Tomáš Kotlár, který tak zoečetil hladké vítězství Kladrub. 



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): Tentokrát jsme byli celý zápas lepší. Nevyužili jsme ještě spousty šancí, molo to klidně skončit i 10:0. Tento výsledek je pro nás jistě vzpruhou do dalších utkání.

TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Dnes jsme odehráli nejhorší zápas od začátku sezóny. Soupeř nám vnutil jejich styl hry a podle toho se celé utkání také odehrávalo. Na soupeřovy rychlé útoky jsme nedokázali zareagovat. S výkonem mého mužstva nemohu být spokojen.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Šimek [-] , J. Havránek [-] , J. Šetek [-] , R. Valena [-] - P. Kotlár [-] , R. Kaiser [-] , T. Kasl [-] , P. Kadlec [-] - L. Kotlár [-] , T. Kotlár [-]

TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - J. Janout [-] , V. Berta [-] , V. Chudáček [-] , P. Kasl [-] - P. Kasl [-] , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] , N. Škornička [-] - P. Šnebergr [-] , D. Bednář [-]

ŽK: 52. P. Kotlár , 68. L. Kotlár , 84. R. Duspiva .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.