Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 15:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž si smlsla na částkovské rezervě, zasekla se až na deváté brance


Branky


0

Stráž začala dle očekávání a utkání měla pevně ve svých rukou již od výkopu. Částkov však úplně bez šancí nebyl, i když zaostával. Dokonce dokázal za stavu 3:0 dokonce snížit, ale poté sudí nebyl po faulu Mihála příliš shovívavý a poslal hosty do deseti. Tím pouze podtrhl nadvládu domácích a o debaklu hostů nebylo v tu chvíli už sporu. Domácí tak udrželi třetí příčku tabulky a hosté mohou být rádi, že se Stráž nedostala za hranici dvouciferných čísel na ukazateli skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Částkov nezačal nejhůře, pro mnohé možná dokonce i nad očekávání. Domácí sice měli utkání jasně ve svých rukou a částkovské rezervě příliš šancí na body nedávali. I tak se Částkov celkem držel a kdyby proměňoval své šance, mohl s domácími držet krok i pohledem na stav. Ve dvaatřicáté minutě se mu dokonce podařilo snížit na rozdíl dvou branek, ale poté pro něj přišla krutá rána. Mihál fauloval a sudí ze své kapsičky nekompromisně vytáhl čarvenou. Od chvíle, co domácí hráli v deseti to s nimi šlo už jen z kopce. 

 

Stráž měla před sebou výbornou možnost si za stavu 4:1 utkání pořádně užít a na oslabeném soupeři se rozehrát a zvednout si sebevědomí do dalších utkání. A přesně tak to i vypadalo. Dmácí se bavili fotbalem a hosté už jen odpočítávali minuty do konce utkání. Domácí nakonec dokázali přidat ještě pět branek a opravdu jen málo jim, při dalších nevyužitých možnostech, chybělo k pokoření hranice deseti zásahů. Stráž si tak připočte na své konto lacině ukořistěné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž B
Miroslav Fišer (Sokol Stráž): Nad beznadějně posledním týmem byla výhra povinností a zápas byl od začátku v naší režii. Byl to oboustranně hodně otevřený zápas. Hosté měli díky našim chybám nějaké šance. My jsem ke konci utkání měli za jasného stavu už menší koncentraci a hodně nám pomohl také, dnes skvělý brankář, Svoboda. Mně mrzí naše neproměňování dalších mnoha a mnoha gólových šancí, ale diváci viděli hodně gólů a naše vysoké vítězství, skvěle se bavili a to je hlavní.

TJ Hraničář Částkov B
Milan Maczko (Hraničář Částkov): Zápas se mi nehodnotí dobře. Do toho našeho vyloučení jsme soupeřovi celkem i stíhali a měli jsme i nějaké šance a dali jsme i gól. Pak jsme šli do deseti a hrálo se už v podstatě jen na jednu bránu, na tu naší. Spokojeností po takovém výprasku rozhodně nehýřím.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž B
P. Svoboda [-] - M. Novotný [-] , M. Andrle [-] , V. Borys [-] - D. Smola [-] , M. Lapský [-] , O. Pták [-] - K. Moravec [-] , L. Ondřich [-] , Z. Tvrzický [-] , J. Komárek [-]

TJ Hraničář Částkov B
O. Cízl [-] - D. Plincelner [-] , D. Belliak [-] , D. Burda [-] , J. Říha [-] - M. Maczko [-] , J. Mihál [-] , P. Lebeda [-] , R. Kopečný [-] - J. Boček [-] , P. Hrabovský [-]

ŽK: 30. V. Borys , 35. M. Lapský , 85. Z. Tvrzický - 50. D. Plincelner . ČK: 42. J. Mihál .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.