Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 15:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd je v problémech, po přestávce ještě nevyhrál, body putují do Lázní


0

Utkání mezi čtvrtým Újezdem a třetími Konstantinovými Lázněmi bylo velmi zajímavé. Újezd po přestávce ještě nevyhrál a padli i s Trpísty,což ho nejspíše srazilo do kolen. Ztímco Lázně měli přesně opačnou bilanci. A stejná oa týmy jsou na tom stejně i po vzájemném utkání. I přesto, že Újezd díky dvěma rychlým brankám vedl v jednu chvíli už 2:0 a tento stav si udržel až do konce poločasu. Hosté však poté zahájíli velmi rychlý obrat a body domácím během čtyř minut z rukou vyrvali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání rozhodně šancemi nepřekypovalo a pohledných akcí bylo také jen velmi po málu. Hrálo se spíše opatrně a klidně. Nikdo nechtěl dostat první branku, a tempo tomu jasně odpovídalo. Po uplynulé první dvacetiminutovce však přišel záblesk nadějepro frustrovaný Újezd, když během pěti minut dokázal dvakrát skŕovat Hlůžek. Domácí vedli už o dvě branky a živili naději na klidný zbytek zápasu, zvláště poté, co tento stav udrželi až do konce poločasu.

 

Ve druhém poločase domácí vrazně znervózněli a netrvalo dlouho a po obrovské hrubce domácího brankáře to hosté potrestali. Tato chyba dostala domácí do kolen a o chvíli později inkasovali podruhé. A ještě než uplynuly čtyři minuty od prvního gólu hostů, dokončili Lázenští svůj bleskurychlý obrat, opět po další chybě domácího brankáře. Z tohoto náhlého zvratu se už domácí nevzpamatovali a hosté si svůj jednobrankový náskok udrželi až do konce utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): Mě se to dnes nehodnotí lehko, myslím, že bych musel asi být hodně vulgární, kdybych to chtěl, co nejlépe, ohodnotit. My jsme dostali ve druhé půli během čtyř minut tři góly a utkání skončilo.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Miroslav Šašek (Sokol Konstantinovy Lázně): Po první půli jsme prohrávali 0:2, takže jsme se pak nějak semkli a během nějakých deseti minut druhého poločasu jsme utkání otočili. To tempo ve druhé půli bylo v našem podání výborné. Musím pochválit všechny hráče, kteří tam nechali úplně všechno. Jsem opravdu za tuto výhru hodně rád, protože jak říkám my jsme se semkli a dokázali jsme si poradit během pár minut i s tak kvalitním soupeřem, jako je Újezd. Za tento zápas bych nám dal známku 1-.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - P. Pavlík [-] , O. Bučan ml. [-] , P. Chejnovský [-] , L. Pernglan [-] - P. Hlůžek [-] , M. Havel [-] , L. Havel [-] , J. Horváth [-] - M. Vrba [-] , M. Stoklasa [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Kýha [-] , M. Velich [-] , V. Zwettler [-] , P. Hampapa [-] - K. Seknička st. [-] , P. Jánský [-] , J. Jelen [-] , M. Surovčík [-] - J. Zábranský [-] , A. Kolář [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.