Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí si z Hrdějovic přivezlo bůra


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla jen jedna branka

Za chladného počasí cestovalo Lipíčko na půdu posledních Hrdějovic. Hned v 1. minutě utkání ztratil Kruťko míč uprostřed hřiště, domácí útočník se protáhl okolo Mojžíše, naštěstí nezamířil mezi tyče. Hráči Hrdějovic vzali od samého začátku utkání do svých rukou. Na těžkém a podmáčeném terénu se snažili kombinovat, vytvářeli si velké množství šancí, které ale trestuhodně zahazovali. Lipí si nebylo schopné obsazovat domácí hráče, bylo u všech odražených balónů později. Nedokázalo si ani nahrát více než dvě přihrávky v řadě a proto se téměř k ničemu nedostalo. První střelu Lipí vyslal na branku domácích M. Svoboda až ve 22. minutě. O pár minut později již domácí využili jednu z mnoha příležitostí. Po dlouhém nákopu se k míči dostal domácí útočník Martin Čírkov, nikým neatakován si na hranici vápna připravil míč a nedal Macháčkovi šanci - 1:0. Hrdějovice byli i nadále aktivní, jejich akce však končily nepřesnou finální přihrávkou, vedle branky nebo na dobře chytajícím Macháčkovi. Lipí tak o poločase prohrávalo pouze 1:0.

Lipí odjíždí s prázdnou

Ve druhé půli začaly padat góly. Ve 47. minutě Lipí prohrávalo 2:0, když po rychlém protiútoku zakončoval domácí útočník Jakub Hůda do prázdné branky. O minutu později se hosté dočkali snížení. Po nedůrazném odkopu Hrdějovic se míč dostal k Davidu Vondrouškovi, který z 25-ti metrů vymetl šibenici domácí branky - 2:1. Domácí se ale nepoložili, nadále kombinovali a vytvářeli si plno šancí. Stále více se hrálo před brankou Lipí a byla jen otázka času, kdy se bude měnit skóre. Postupně to Hrdějovicím vyšlo po pravé straně Přemysl Kukačka - 3:1, po levé straně Tomáš Hondlík 4:1 a ukázkovou kolmicí středem hřiště završili výsledek na konečných 5:1 svým druhým gólem Přemysl Kukačka. Výsledek odpovídá předvedené hře a pět obdržených gólů je ještě milosrdných. Hra Lipíčka absolutně postrádala pohyb a jakékoliv nasazení.

Autor: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice B
J. Polák [-] - M. Miklík [-] , J. Beran [-] , M. Čírkov [-] , J. Hůda [-] , P. Kukačka [-] , M. Hrdlička [-] , F. Stráský [-] , D. Mašek [-] , M. Votruba [-] , M. Kotlas [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Svoboda [-] - - T. Jeněk [-] - J. Říha [-] , J. Zoch [-] , Z. Jinek [-] , O. Kaše [-] , Š. Svoboda [-] , J. Mojžíš [-] , T. Bourek [-] , D. Skála [-]

ŽK: 31. J. Říha .
Hráči zápasu: P. Kukačka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - FILÍPEK Zdenek (N), KASTL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra domácích

Pokud budou hrát Hrdějovice s takovým nasazením a sestavou jako proti nám, Lipí nemá šanci. Výhra domácích!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích