Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče si poradilo s Černým Dubem a zvítězilo 4:2


Branky


16

Příznivci Vrábče sledovali v souboji s Černým Dubem pohlednou šestigólovou podívanou. Hosté se brzy dostali do vedení, nicméně Seethalerova blesková odpověď napověděla, že ovace budou patřit tentokrát domácím. Vrábče předvedlo kvalitní výkon zejména po přestávce, kdy přidalo další dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Zápas začali aktivněji hosté, když chtěli hrát kombinační fotbal. Bohužel na těžkém terénu se kombinovalo velmi těžko, ale i přesto měli v úvodu více ze hry. První velkou příležitost měli hosté ve 12. minutě, když si na centrovaný míč od Welsera naskočil Schneider, ale Flieschmann jeho hlavičku vychytal. Hosté se dostali do vedení ve 27. minutě, díky malé teči ve zdi se z přímého kopu prosadil Jan Vančura - 0:1. Poté se probrali i domácí a začali ohrožovat branku Holýho. Vyrovnat se jim podařilo ve 36. minutě, když se z přímého kopu prosadil David Seethaler - 1:1. O tři minuty později už domácí vedli, penaltový kop proměnil opět David Seethaler. Po prvním poločase byli tak spokojenější domácí.

 

Branky padaly i ve druhém poločase

Druhý poločas začali opět aktivněji hosté, když více drželi míč na svých kopačkách a na vyrovnání se dlouho nečekalo. V 54. minutě se z přímého kopu trefil Václav Welser a bylo vyrovnáno - 2:2. Toto skóre však dlouho nevydrželo, domácí se dostali do protiútoku a v 59. minutě opět otočili výsledek ve svůj prospěch, když se trefil Kristian Bašta - 3:2. Poté se hrálo převážně jen mezi vápny a vyložených šancí moc nepřibývalo. V 70. minutě mohl vyrovnat Schneider, když se dostal k míči po nepovedené střele Bakaláře, ale Fleischmann ho opět vychytal. V 78. minutě si domácí pojistili výsledek, když se za obranu dostal David Starý a prostřelil Holýho - 4:2. Tento výsledek zůstal už do konce zápasu. Černý Dub tak stále tápe a na jaře ještě nebodoval.

Autor: Václav Welser ml.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub
Petr Kuba (hráč): Zápas jsme si prohráli vlastními chybami v obraně. Troufám si říct, že většinu zápasu jsme dominovali a byli jsme lepším týmem, nedokázali jsme ale dát finální přihrávku nebo kvalitně zakončit. Vrábče nám udělilo lekci z produktivity, soupeř naše chyby v obraně nekompromisně trestal a z minima střel vytěžil maximum, proto vyhrál zaslouženě.



Sestavy


TJ Vrábče
J. Fleischmann [-] - D. Starý [-] , L. Koclíř [-] , K. Bašta [-] , M. Vrba [-] , J. Ohrazda [-] , J. Vejskrab [-] , L. Kouřil [-] , P. Sedlický [-] , M. Lerche [-] , M. Seethaler [-]

TJ Slovan Černý Dub
P. Holý [-] - P. Hošna [-] , P. Kuba [-] , R. Hojda [-] - F. Kapoun [-] , O. Tomáš [-] , M. Švercl [-] - T. Barták [-] , M. Frdlík [-] , D. Schneider [-] , J. Vančura [-]

ŽK: 53. M. Vrba , 54. J. Ohrazda , 60. P. Sedlický .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: JINDRLE Karel - JURČÍK Martin (N), POJAR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zde věřím ve výhru domácích

Tip: výhra hostů