Mokré zvládlo s Dívčicemi nelehký start jara, venku vyhrálo o dvě branky


Branky


19

První jarní kolo III. třídy zavítalo také na hřiště do Dubence, kam přijel soused tabulky Mokré. Domácí začali aktivně, branky ale ze svých šancí dávali pouze hosté, kteří tak nakonec zvítězili a bodově se dotáhli na svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Hrádek

Do zápasu vstoupili jednoznačně lépe domácí hráči, kteří se už od úvodního výkopu hnali za vedoucí trefou. Jejich snažení ale většinou končilo u velkého vápna nebo na mizerné koncovce. Dívčice svoje snažení nevzdali, ani přesto, že se jim dlouhé minuty nedařilo udeřit. Naopak Mokré se bezpečně bránilo a vyráželo do nebezpečných brejků. V 15. minutě propadl domácí obraně nakopnutý míč a Daniel Hrádek střelou pod brankářem otevřel skóre zápasu. Hra se opět vyrovnala, ale žádné vetší šance nepřišly a první poločas tak vyhráli hostující fotbalisté.

Hosté přidali ještě jednu branku a odváží si všechny body

Druhá polovina zápasu začala o trochu lépe, domácí si v kabině řekli, jak změnit hru směrem dopředu a bylo to alespoň trochu vidět. Vždyť Hájek po rohovém kopu hlavičkoval snad z hranice malého vápna, Vaňas ale nakonec zasahovat nemusel. V 62. minutě už to bylo o dvě branky, když Petr Houska utekl domácí obraně a přehodil brankáře Trčku. O deset minut později se po kontaktu s obráncem dožadoval penalty Strnad, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Dívčice zahrávaly po sedmdesáté minutě už svůj sedmý rohový kop v zápase, jenž opět rozruch nepřinesl, Domácí trenér si musel už dávat hlavu do dlaní, jak se mu ze standardních situací nic nedaří vytěžit. Mokré tudíž zvládlo vstup do jara lépe, který byl podle očekávání však velice složitý a porazilo Dívčice 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Zápas se odehrával v hodně ospalém tempu. Žádný náboj, nasazení nebo náznak chuti hrát fotbal. Nějaké příležitosti jsme si vytvořili, ale branku se nám vstřelit nepodařilo. Doufám, že na Včelné se nám podaří zahrát lépe.




Počet diváků: 55. Rozhodčí: BROM Josef - AMBROŽ Martin (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 3. 2019 18:56
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jan Lexa
Tip experta: výhra domácích

3:1. Z podzimu máme Mokrému co vracet, bohužel ze zdravotních důvodů se nebudu moct podílet na naší výhře.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 11. 2018 11:03

Tip: výhra domácích