5:1
(4:0)
66. D. Morav
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí porazilo Spartak, který se blýskl parádní sportovním gestem


Branky


30. L. Balata , 38. P. Mezera (vl.) , 41. Z. Hašek , 45. L. Balata , 82. Z. Hašek - 66. D. Morav
6

Poříčí - Situace domácího Poříčí a hostů z Příbrami je zcela odlišná, zatímco domácí bojují o třetí příčku, hosté bojují o záchrnau, kterou již nemají ve svých rukou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělé gesto hostí, ale trpký konec poločasu

Prvních skoro třicet minut nenabídlo mnoho zajímavého. Divákům zůstalo nejvíce v paměti gesto fair play. Hlavní rozhodčí ukázal na rohový kop pro hosty, i přesto, že se hostující hráč přiznal, že míč hrál on. Rozhodčí však na rozehrání rohu trval, pak však přišel pokyn z lavičky a hosté roh zahráli do autu a míč tedy měli domácí. Opravdu velký respekt k soupeři, který navíc hraje o záchranu!

 

Domácí přeci jen poté začali potvrzovat své postavení v tabulce, zrychlili hru a začaly padat góly. Ve 30. minutě se měnilo skóre zápasu poprvé, když celou akci zakončoval nadvakrát L. Balata - 1:0. Ve 38. minutě si ostrý centr Haška srazil do vlastní branky Mezera - 2:0.

 

Ze strany domácích to ale v prvním poločase nebylo zdaleka vše. Ve 41. minutě byl už Hašek psán jako střelec branky, když mu míč po parádní akci Páva s Rejhonem připravil druhý jmenovaný - 3:0. V první minutě nastavení přidalo Poříčí ještě jednu branku, když se znovu prosadil střelec úvodního gólu, L. Balata po přihrávce Trpišovského - 4:0.

Spartak zaznemenal čestný úspěch

Druhý poločas se zapotil brankář domácích Soukup, když čelil několika dobrým pokusům. Překonal ho až hlavičkou v 66. Morav - 4:1. Poslední slovo zápasu měli ale domácí, J. Pohorský našel levého beka Haška a ten zamířil přesně a uzavřel stav utkání - 5:1.

 

Poříčí tak útočí před posledním kolem na vytouženou třetí příčku, naopak Spartak se propadl díky výhře Nového Strašecí na pozici sestupu.



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Hodně obdivuji sportovní gesto hostí při rohovém kopu, i vzhledem k tomu, že hrají o záchranu. Předvedli jsme poté pěkné akce a dali góly. Vyzdvihnout musím Haška, který se neskutečným pohybem dostává do šancí a proměňuje je. I když v závěru jednu promarnil. Teď je naším cílem skončit v tabulce třetí. Jedeme do Tuchlovic, jimž už o nic nejde, zatímco náš konkurent ze Slaného do Nespek. Tam by klidně body ztratit mohl."

Spartak Příbram
Miroslav Bodnár, asistent trenéra: "Bohužel jsme po prvním gólu přišli o zraněného Antonína Rampu, což byla citelná ztráta. V první řadě to ale bylo naším výkonem, který nebyl ideální a velkou kvalitou soupeře. To v závěru poločasu vyústilo v góly, které duel rozhodly. Po změně stran jsem se dostali více do hry, což bylo ale zapříčiněno i tím, že soupeř prostřídal sestavu. Domácí tým vyhrál zaslouženě. Stále však věříme v záchranu, snad se štěstí přikloní na naši stranu."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - Z. Hašek [-] , M. Jíša [-] (82. A. Tlamicha [-] ) , J. Jírů [-] , O. Páv [-] (73. D. Verner [-] ) , J. Trpišovský [-] (63. P. Pohorský [-] ) , L. Balata [-] , D. Rejhon [-] , V. Balata [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - A. Rampa [-] (35. J. Hušek [-] ) , P. Mezera [-] , O. Šváb [-] , M. Rampa [-] , L. Kilián [-] , V. Machač [-] , K. Češka [-] (72. P. Červeňák [-] ) , A. Bábíček [-] (56. D. Morav [-] ) , M. Vašek [-] (46. J. Reichenauer [-] ) , L. Schöbel [-]

ŽK: 34. J. Pohorský - 67. V. Machač , 70. M. Rampa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chovanec Petr - ROTH Patrik, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra domácích

Poříčí bude doma bodovat naplno.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích