Š. Procházka 19.
M. Fitko 55. (p.)
2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slaný porazilo v derby po penaltách Tuchlovice


Branky


19. Š. Procházka , 55. M. Fitko (p.) - 33. L. Křeček , 56. T. Zíma
8

Tuchlovice - Kladenské derby v rámci dvacátého osmého kola Ondrášovka KP. Do Tuchlovic zavítalo Slaný a i přes spoustu šancí, se museli hosté spokojit jen s dvěma body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padaly góly z přímých kopů

V 1. min. utkání byl faulován Vimr před pokutovým územím domácího celku. Jarábův přímý kop pak skončil na dobře postavené tuchlovické zdi. V 16. min. Sedlák dobře vyhodnotil nebezpečný náběh Cabejška a míč těsně před ním chytil. O minutu později Vimr kolmou přihrávkou vybídl ke skórování Hořejšího, toho ale vychytal brankář Weisser.

 

V 19. min. fauloval před Sedlákem Jaráb a nejen, že dostal žlutou kartu z ruky rozhodčího Petra Glogara, ale přímý kop pak parádní střelou přes zeď proměnil ve vedení domácích Procházka - 1:0. V tu chvíli byli domácí na koni a ve 24. min. předvedli rychlou, pohlednou akci, na jejímž konci centroval zleva Červenka a bez přípravy tvrdě a přesně střílel Hadrika, Sedlák však skvěle své barvy podržel a zlikvidoval rovněž Hadrikovu dorážku.

 

Ve 33. min. po faulu na Vimra viděl žlutou kartu domácí Fitko a k míči se postavil Křeček. Z dobrých pětadvaceti metrů pak obstřelil zeď a pomocí tyče dostal míč do sítě a vyrovnal - 1:1. O dvě minuty později přišel faul Kubašky, následovala opět standardní situace z nebezpečné vzdálenosti. Procházka však tentokrát mířil vedle. V 39.min. pak Weisser vyrazil střelu Marouška a Vimrův pokus z konce poločasu postrádal více přesnosti.

Tuchlovice ustály závěrečný tlak Slaného

V 51. min. dobře zakombinovali Vimr s Jungmannem a Holly poté střílel z dobré pozice mimo bránu. V 55. min. kopali domácí penaltu za ruku Jarába. Fitko ji bezpečně proměnil a vrátil domácím vedení - 2:1. Jejich radost ale netrvala dlouho, neboť po akci v 56. min. Zíma přesnou střelou na zadní tyč vyrovnal, když si před tím pěkně narazil míč s Vimrem 2:2.

 

V 59. min. se do šance dostal Červenka, ale Sedlák opět dobrým zákrokem změnu stavu nepřipustil. Po hodině hry domácím zcela viditelně začaly docházet síly a slánští borci je dostali pod veliký tlak. V 60. min. se před Weissera prodral Mareš, ale domácí gólman jeho střelu vyrazil. Minutu nato pak Hadrika slánskou bránu vysoko přestřelil a to bylo naposledy, co se tuchlovičtí objevili před Sedlákem.

 

V 62. min. Hořejší ve skluzu poslal míč těsně vedle. O minutu později hlavičkoval po přetaženém centru Křeček a narostlý Hadrika, stojící na brankové čáře, míč směřující do sítě odhlavičkoval do bezpečí. V 70. min. byl vpravo před Weisserem na šestnáctky faulován aktivní Vimr, ale z přímého kopu hosté nevytěžili nic, obrana domácích zasáhla úspěšně.

 

V 78. min. podcenil dlouhý míč Weisser, školácky jej podběhl a před zcela prázdnou bránou, nikým nestíhán, se ocitl střídající mladíček Danda. Ten však v tu chvilku zavraždil tisíciprocentní možnost na obrat skóre utkání a míč poslal z metru vedle brány. V 80. min. po rohu parádně hlavičkoval Kubaška a za Weisserem zvonilo břevno. Drtivý tlak vyvrcholil v nastavení, když ostrý centr nedokázal Kubaška usměrnit do sítě a míč jej přeletěl.

Sedlák chytil dvě penalty

V první sérii byli úspěšní kapitáni obou celků. Tuchlovický Fitko a slánský Hořejší. Poté proměnili Kubů i Vimr. Ve třetí sérii ale Sedlák vychytal pokus Hadriky, zatímco Jaráb proměnil. Čtvrtý pak šel za domácí kopat Procházka a Sedlák jeho ránu vyrazil. Rozhodující penaltu pak proměnil bezpečně Maroušek a druhý bod vezeme do Slaného.



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Do Tuchlovic jsme jeli pro tři body. Nutily nás k tomu nejen výsledky ostatních mužstev z čela tabulky. Vzhledem k tomu, že jsme dvakrát dotahovali nepříznivý stav, neodjeli jsme nakonec zklamáni. Domácí za bod musí být rovněž spokojeni, neboť poslední třetinu hrací doby již jejich hráči doslova šlapali vodu a se štěstím remízu udrželi."



Sestavy


AFK Tuchlovice
K. Weisser [-] - L. Hadrika [-] , Š. Procházka [-] , M. Brnovják [-] , J. Červenka [-] (87. D. Feldman [-] ) , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] (52. V. Krsek [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Hornof [-] , M. Fitko [-] , M. Boháč [-] (73. Z. Chochola [-] )

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , M. Jaráb [-] , T. Zíma [-] (62. O. Zelenka [-] ) , J. Hořejší [-] , M. Mareš [-] , Š. Jungmann [-] (65. L. Danda [-] ) , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] , M. Holly [-] (83. M. Tikovský [-] ) , J. Kubaška [-]

ŽK: 20. L. Hadrika , 33. M. Fitko , 72. M. Boháč , 80. Š. Procházka - 4. T. Zíma , 18. M. Jaráb , 54. J. Kubaška .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: remíza

Remíza. Postavení v tabulce může favorizovat hosty, ale jedná se o derby a to nemá favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů