Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 10:15

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora udolala Tuchlovice


Branky


9

Kutná Hora - Domácí kutnohorská Sparta přivítala na svém hřišti kladenské Tuchlovice. Od začátku zápasu měla Kutná Hora převahu, ale ze všech šancí dokázala dát jen dva góly. Hosté dokonce ve druhé půli srovnali, ale v závěru utkání rozhodl domácí Filipec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zcela zasloužené vedení domácího mužstva

Již v samém úvodě a to hned v 1. minutě trefil Wolf tyč. V další šanci se poté ocitl Filipec, ale pálil nad branku. Poté se v dobré pozici ocitl také Hradílek, ale jeho střelu vychytal hostující brankář Weissner. Wolf se dostával do druhé šance po přihrávce Piskače, ale nakonec mu chyběl krok, aby balon zachytil.

 

Ve 27. minutě se domácí již dočkali úvodního gólu, když Kulhánek vystřelil z hranice šestnáctky a hostující brankář si míč nešťastně srazil do branky - 1:0. Krátce před koncem poločasu bylo v táboře kutnohorské Sparty veselo ještě více, když se z přímého kopu trefil parádně k tyči Wolf - 2:0.

Tuchlovice srovnaly, ale v závěru rozhodl domácí Filipec

Hned ve 47. minutě ale přišla kontaktní branka z kopačky Procházky, který překonal střelou po zemi Malého - 2:1. Vzápětí mohl vrátit Kutnohorským dvoubrankové vedení Saulich, ale bránu překopl. ke gólu nevedla ani hlavička Kacafírka, se kterou neměl vůbec žádný problém brankář Veisser. Lehkou práci měl hostující brankář i po slabé střele Wolfa doprostřed.

 

A tak přišel pro domácí mužstvo šok a trest za neproměněné šance. V 62. minutě se do šance dostal hostující Brnovják a vyrovnal - 2:2. Vyrovnaný stav ale nemusel trvat dlouho, sám na Veissera šel Kacafírek, avšak vůbec netrefil branku. Ke gólu pak znovu nevedla ani střela Wolfa.

 

Kutná Hora přeci jen přidala třetí gól a to z přímého kopu šest minut před koncem, když se parádní ránou prosadil Filipec - 3:2. Vedení mohl navýšit ještě v samém závěru Hradílek, ale jeho střelu vyrazil brankář hostí na břevno a následnou dorážku nasměroval hráč domácího mužstva pouze do tyče.

 

Kutná Hora pokračuje ve střídavých zápasech, kdy výhra střídá porážku. Nadále však drží pátou pozici.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "První poločas se mi líbil, navázali jsme na dobrý výkon z pohárového utkání. Byli jsme dominantní, hráli jsme vysoko a vytvářeli si šance. Dali jsme ale bohužel jenom dvě branky, což bylo málo, protože druhý poločas byl úplně o něčem jiném. Hráli jsme vlažně, přitom jsme si v kabině o poločas řekli jasné pokyny, ale hned minutu po začátku druhé půle jsme inkasovali. Nepoučili jsme se z toho, hráli jsme ležérně, až došlo k vyrovnání. Zápas se najednou z jasné záležitosti proměnil v drama. Naštěstí jsme ze standardní situace dali třetí branku. Trápí nás proměňování šancí a to mě mrzí. Mohli jsme vést o čtyři branky už po první půli. Se třemi body jsem ale spokojen."




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - L. Marek [-] , O. Filipec [-] , J. Hradílek [-] , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] , Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] , V. Piskač [-] , B. Franc [-] , P. Saulich [-] (79. D. Cimr [-] )

AFK Tuchlovice
K. Weisser [-] - J. Kubů [-] , M. Pospíšil [-] , J. Tirol [-] , P. Hornof [-] , O. Pilař [-] , L. Hadrika [-] , Š. Procházka [-] , J. Šedivý [-] , V. Krsek [-] , M. Brnovják [-]

ŽK: 69. V. Semrád , 82. B. Franc , 93. J. Kulhánek - 30. P. Hornof , 64. J. Tirol , 84. L. Hadrika , 87. M. Brnovják .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Doubrava Jakub - GLOGAR Lukáš, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Karel Rochl
Tip experta: výhra domácích

Kutná Hora vyhraje a tři body zůstanou tedy doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích