2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí porazilo lídra ze Lhoty


Branky


5. Z. Hašek , 55. M. Houžvička (vl.)
6

Poříčí - Lídr ze Lhoty zavítal na Benešovsko do Poříčí s cílem získat nějaký bodový zisk a udržet v čele náskok před Poříčany. Hostům se nejen, že nepodařilo bodovat, ale v zápase ani neskórovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácím zajistil Hašek

Utkání na podmáčeném terénu začalo pěkně od podlahy a šance střídala šanci. Domácí měli od úvodního hvizdu míč na svých kopačkách a hlavně Páv dělal obraně Lhoty velké problémy. Ve 4. minutě po souhře L. Balata, Rejhon, J. Pohorský a Jíša dostal míč do uličky Páv, obhodil vyběhnutého Tůmu a Hašek už měl jednoduchou práci - 1:0. 

 

Hra se přelévala i nadále ze strany na stranu. Hostůům dělali nemalé problémy Jíša s Balatou.Do šancí se ale dostávali i hostující hráči. Blízko vyrovnání byl Houžvička, ale mířil těsně vedle. Ve 32. minutě už za překonaného brankáře Tlamichu zasahoval na brankové čáře po hlavičce Ibeho Jírů. O šest minut později pak pálil Valín, ale proti jeho střela se zaskvěl Tlamicha.

 

V závěru poločasu mohli udeřit domácí podruhé, ale po rychlém přechodu a přihrávce Páva na Haška se zaskvěl Tůma, když míč vyrazil i za pomocí břevna.

Výhru Poříčí pojistil Páv

Uběhlo deset minut z druhého dějství a přišla pěkná kombinace po ose L. Balata, Rejhon a zakončující Páv, který se trefil přesně - 2:0. Do dalšího zakončení se pak dostal sám Rejhon, ale proti byl opět připravený Tůma.

 

Hostující Lhota se snažila dostat do šance, ale jejich zakončení nebylo přesné. Brankou neskončily pokusy Hájka ani Kabyla. V obrovské šanci pak ještě selhal Mbah, který překopl bránu ze dvou metrů. V závěru si ještě pohrál s obranou Páv, ale ke druhému gólu v zápase mu chybělo kousek.

 

Lhota utrpěla teprve druhou porážku v sezoně v základní hrací době, zároveň přišla o první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Kluci podali výborný, disciplinovaný výkon se stoprocentním nasazením. Oproti špatně odehranému zápasu se Slaným, jsem udělal v sestavě čtyři změny, i kvůli výškové převaze Lhoty, což se vyplatilo a opět se ukázalo, že máme kvalitní všechny hráče, i když nás několikrát podržel Aleš Tlamicha, jenže udržel čisté konto díky parádním zákrokům a jednou mu vypomohl Honza Pohorský. Pomohl nám i rychlý gól, když se vyplatilo sprintovat Zdeňkovi Haškovi přes celé hřiště po hostující standardní situaci. Druhý gól padl po učebnicové akci Dominika Rejhona, Luboše Balaty a zakončujícího Ondry Páva. Jsem rád, že jsme lídra tabulky, se kterým se nám moc nedaří, porazili."




Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] , M. Jíša [-] , J. Jírů [-] , O. Páv [-] (88. P. Pohorský [-] ) , L. Balata [-] , D. Rejhon [-] (83. V. Balata [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

SK Lhota
J. Tůma [-] - T. Chlapec [-] , L. Primus [-] , S. Ibe [-] , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , O. Popok [-] (60. M. Mbah [-] ) , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-] (8. T. Valín [-] ) , E. Adjei [-]

ŽK: 61. T. Chlapec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hes Filip - NAVRÁTILOVÁ Pavla, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Michael Kasík
Tip experta: výhra hostů

Poříčí přišlo minulý týden o velkou sérií výher a nyní prohraje i se Lhotou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza