Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 10:15

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Strašecí schytalo bůra v Klíčanech


6

Klíčany - Od samého začátku dominovalo na hřišti jedno mužstvo a to domácí. Hostům z Nového Strašecí zápas absolutně nevyšel a tak zcela po zásluze získali domácí všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácích

Úvod zápasu vyšel domácím na jedničku. V 8. minutě vypadl Kleinmondovi míč z rukou a Pozníček měl jednoduchou roli, dorazit míč do prázdné brány - 1:0. O pár chvil později dával Pozníček míč pod sebe na svého spoluhráče, který by zakončoval do prázdné branky, ale v poslední chvíli míč odkopl na roh Elsnic.

 

Po půl hodině hry střílel Kaválek a pět minut před koncem Mrázek, ale v obou případech byl na místě brankář Zamazal.

Klíčany přidaly čtyři góly

Po změně stran se hrálo dlouho od vápna k vápnu, ale bez šancí. Ta přišla až v 60. minutě a hned z toho byl gól, když míč do sítě doklepl Stránský po centru Krause - 2:0. O tři minuty později přišla totožná akce se zakončujícím Ježkem - 3:0.

 

V 79. minutě zachyboval Kapek a Pozníček parádním lobem překonal Klímu - 4:0. Skóre uzavřel v 89. minutě Vávra - 5:0.

 

Nové Strašecí tak nenavázalo na výhru s Hvozdnicí a po ostatních výsledcích se propadlo na poslední místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Štěpán Vošta: "Věděli jsme, že po dvou porážkách musíme zase zabrat a vyhrát. Po podzimní výhře 7:0 jsme soupeře nechtěli podcenit. Povedlo se nám dát rychlý gól, ale bohužel jsme zase neproměnili spoustu šancí v prvním poločase. Do druhého poločasu jsme šli s tim, že chceme přidat další branky a to se nám nakonec povedlo. Celý zápas jsme měli jasně navrch a zaslouženě vyhráli."

TJ Sokol Nové Strašecí
Ján Ducár, trenér: "Byl to nejhorší zápas na jaře. Vůbec nic se nám nedařilo. Soupeř byl u všeho dřív, tvrdší v soubojích, lepší na míči a vůbec nic nám nedovolil. Jednoznačně nás přejeli a my neměli nárok."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , T. Krimlák [-] (76. V. Koláček [-] ) , T. Jurčík [-] - Š. Vošta [-] (80. J. Háša [-] ) , D. Pozníček [-] , A. Kraus [-] (82. S. Vávra [-] ) , T. Buldra [-] , T. Petříček [-] (55. J. Ježek [-] ) - P. Slánský [-] -

TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] (46. M. Klíma [-] ) - L. Beneš [-] , L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , J. Elsnic [-] , M. Bláha [-] , M. Erba [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] , J. Trégr [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Garaja Miroslav - ŽABA Jiří, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Michael Kasík
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají kvalitní tým a hosty, kteří hrají o záchranu, porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích