Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po neskutečné přestřelce ve druhém poločase porazilo Poříčí po penaltách Poříčany


10

Poříčany - Jak pro domácí mužstvo, tak pro hosty z Poříčí se jednalo o velmi těžké utkání. V podzimním utkání vedly Poříčany dokonce deset minut před koncem o dvě branky a všechny body bralo Poříčí. I v tomto zápase a hlavně ve druhém poločase, si hráči otevřeli střelnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V největší šanci selhal Nádeníček

Utkání začalo dost opatrně z obou stran. Domácí se snažili hru zjednodušit a pomoci si svou silou zbraní, dlouhými míči, naopak Poříčí spíše preferovalo hru po zemi. Ve 26. minutě fauloval hostující Peroutka ve vápně a byla z toho penalta. Nádeníčka však vychytal Soukup. Další náznaky zůstaly nevyužity, a tak se do šaten odcházelo za bezbrankového stavu. 

Parádní gólová přestřelka

Druhá půle byla již o něčem jiném, i o gólech. Ve 48. minutě se po Rejhonově střele z přímého kopu vyznamenal Janocsko. V 51. minutě se přítomné tři strovky diváků již dočkali také první branky. Střelcem úvodního gólu se stal domácí Nádeníček, který využil chyby jednoho z bránících hráčů - 1:0.

 

Hostující trenér poté do utkání poslal uzdraveného Jíšu a také střelce Trpišovského a to se ukázalo jako klíčový. V 70. minutě se Trpišovský trefil poprvé a srovnal - 1:1. O šest minut později se trefil podruhé a najednou bylo na koni Poříčí - 1:2.

 

Střelecké hody pokračovaly i následující minuty. V 80. minutě se po rohovém kopu trefil přesně Štěch - 2:2. Být na tomto zápase video, jistě by se zkoumalo, zda míč přešel celým objemem brankovou čáru, nebo nikoliv.

 

V první minutě nastavení strhl Šmidrkal vedení na stranu Poříčanských - 3:2. Ale ani toto nebyl konec. Poříčí dokázalo hned z následujícího protiútoku srovnat Vernerem - 3:3.

Skvělý Soukup rozhodl o bodu navíc pro hosty

Za hosty uspěli všichni exekutoři a to jmenovitě Páv, J. Pohorský, Rejhon a Jíša. A protože Soukup v bráně Poříčí dvě penalty chytil, bylo o bodu navíc jasno.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Prohrávali jsme spoustu soubojů, ale šance jsme si vypracovali, ale bohužel nedali. A to jsem měli možnost i pokutového kopu. Po změně stran jsme šli do vedení, ale pak jsme znovu nedokázali řešit správně situaci ve finální fázi. Hosté pak otočili, my se naštěstí otřepali a otočili stav zpět. Jenže prakticky z rozehry jsme zase inkasovali. To nás stálo dva body. Musím vyzdvihnout hostující tým, který potvrdil velkou kvalitu a fotbalovost:"




Sestavy


SK Poříčany
M. Janocsko [-] - P. Janda [-] , D. Pergl [-] (86. J. Puk [-] ) , M. Ramšák [-] (63. D. Červený [-] ) , B. Nádeníček [-] , O. Puk [-] , M. Gajdasz [-] , J. Prejsek [-] , J. Štěch [-] , J. Šmidrkal [-] , P. Zdeňka [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , P. Pohorský [-] (80. D. Verner [-] ) , J. Jírů [-] (68. J. Trpišovský [-] ) , O. Páv [-] , L. Balata [-] , D. Rejhon [-] , V. Balata [-] (58. M. Jíša [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 35. P. Zdeňka , 48. P. Janda , 59. D. Pergl , 63. M. Ramšák - 38. D. Rejhon , 60. M. Jíša , 87. O. Páv .
Počet diváků: 302. Rozhodčí: Glogar Petr - GLOGAR Lukáš, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra domácích

Poříčí si minulý týden zastřílelo, ale proti Poříčanům to bude jiný zápas a domácí vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza