0:1
(0:0)
85. E. Adjei
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:15

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota se veze i nadále na vítězné vlně, tentokrát vyhrála v Kutné Hoře


Branky


85. E. Adjei
10

Kutná Hora - Fotbalisté Lhoty se na jaře pyšní bilancí všech výher a tuto sérii chtěli natáhnout v Kutné Hoře. Domácí nedali svou kůži lacino, ale na body jim to nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Jako první zkoušel své štěstí domácí Piskač, ale jeho střela z přímého kopu byla zblokována jedním z obránců hostí. Do nadějné pozice se pak dostal i Kulhánek, ale míč si ukopl a Tůmu v brance Lhoty tak neohrozil.

 

Lhota zahrozila po standardní situaci, ale Kutnohorští si poradili. Na druhé straně nepřekvapil hostujícího brankáře tečovanou střelou Nekvinda a z následného protiútoku skončil míč vedle brány Malého.

 

V největší šanci se ocitl Kacafírek, ale jeho pokus zblokovala obrana Lhoty na roh. Po jeho rozehrání prodloužil Kacafírek na Matouška a zblízka poslal balon přímo do rukavic brankáře Tůmy.

Branky Kwameho byla vítězná

Jako první o sobě dali vědět hosté, ale z hranice velkého vápna nezamířil přesně jeden z hostujících hráčů. V 63. minutě měl Tůma plné ruce práce se střelou Wolfa, kterou nakonec vyrazil jen před sebe a dobíhající Kacafírek poslal míč do sítě. Branka však pro ofsajdové postavení domácího kanonýra neplatila. Kacafírek to zkoušel později znovu, tentokrát z přímého kopu. Tůma se však vytasil s výborným zákrokem a vytlačil míč na roh.

 

V 84. minutě předvedl skvělý zákrok také domácí Malý po povedené střele Popoka z halfvoleje. Míč skončil na rohovém kopu, po kterém se dostal k zakončení na přední tyči Kwame a hlavou rozvlnil síť 0:1. V poslední šanci se zjevil Mbah, ale hlavičkoval nad.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Na soupeře jsme byli připraveni, ale bohužel jsme inkasovali branku pět minut před koncem po standardní situaci, na které jsme se připravovali a prakticky celý zápas zvládali. Měli jsme dát minimálně jeden gól v prvním poločase, pak bychom utkání zvládli. Prohráli jsme, protože soupeř využil jedinou šanci. Musíme se z toho ponaučit a další utkání zvládat lépe, asi totiž nejsme stoprocentně připraveni na těžké zápasy."




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - P. Saulich [-] , O. Matoušek [-] , V. Semrád [-] , T. Exner [-] , Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] (76. J. Hradílek [-] ) , J. Nekvinda [-] (87. D. Cimr [-] ) , V. Piskač [-] , B. Franc [-] , M. Wolf [-] (88. L. Marek [-] )

SK Lhota
J. Tůma [-] - T. Valín [-] (59. D. Danylych [-] ) , T. Chlapec [-] , E. Adjei [-] , M. Kudela [-] (83. M. Mbah [-] ) , S. Ibe [-] , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] (72. O. Popok [-] ) , J. Hájek [-] (92. L. Primus [-] ) , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 17. J. Nekvinda , 29. V. Piskač , 74. O. Matoušek - 23. R. Neumann , 45. T. Chlapec , 80. S. Ibe .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mansour Jakub - NĚMEČEK Josef, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnaný zápas, ale Lhota si vítězství o gól pohlídá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů