Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2019 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim chtěla začít boj o záchranu výhrou, ale Tuchlovice si po remíze připsali bod navíc


Branky


9

Velim - Pro Velim bude každý zápas klíčový, ale v prvním jarním zápase získala jen bod. Více spokojenosti tedy panovalo po tomto zápase v Tuchlovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení hostů z Tuchlovic

První poločas se nehrál příliš pohledný fotbal, utkání bylo hodně opatrné s celou řadou nepřesností. Velim pod tíhou okamžiku bodovat, nezachytila vstup do zápasu a nedařilo se jim plnit to, co si řekli v kabině. Velká pasivita a nepřesnost v kombinaci, to byl jeden velký problém. Tuchlovice naopak udeřily po chybě velimských v rozehrávce ve 14. minutě po zakončení Cabejška - 0:1.

 

S inkasovaným gólem domácí malinko ožili. Kromě standardních situací si ale výraznou příležitost nevytvořili. Nakonec se právě po jednom přímém kopu podařilo Velimským srovnat. Ve 38. minutě vyrazil prudkou střelu Jansty z přímého kopu hostující brankář jen před Váňu a ten uklidil míč do Šimkova záda - 1:1. Radost v domácím táboře ze vstřelené branky vydržela ale pouze dvě minuty. Hostující útočník si zcela volný přebral míč na hranici šestnáctky, chytře prostrčil na Procházku, který se štěstím protlačil balon přes Dejmka i dobíhajícího Hartiga 1:2.

Velim dokázala jen srovnat

Druhý poločas se odehrával prakticky polovině Tuchlovic, domácí se tlačili před soupeřovu bránu. Do vápna létal jeden centr za druhým, ale zatím to bylo bez šancí. To se změnilo až v 70. minutě a bylo z toho rovnou vyrovnání. Novotný trefil odražený míč tak skvěle, že brankář Šimek byl bezmocný - 2:2. O deset minut se v obrovské šanci po centru Jansty objevil Puk, ale ve stoprocentní šanci trefil z malého vápna pouze brankáře.

 

Ke konci zápasu hrozili Tuchlovičtí převážně z rychlých brejků, ale obrana domácích pracovala výtečně i s brankářem Dejmkem. V samotném závěru měl ještě jednu šanci domácí Kukal, ale jeho hlavička skončila těsně vedle tyče.

Bod navíc patřil Tuchlovicím

V penaltové loterii domácí dvakrát selhali a bod navíc putoval na Kladensko. Rozhodující penaltu proměnil Procházka.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "Vzhledem k průběhu utkání je to pro nás jednoznačně ztráta. Chtěli jsme vyhrát a odrazit se do jarní části. Bohužel jsme prohospodařili první půlku a zlepšený výkon ve druhém poločase na tři body nestačil. Je to stále to samé, strašně se nadřeme na gól a soupeř nás ze všeho potrestá. Tuchlovice se prakticky třikrát dostaly před naši branku a dali dva góly."




Sestavy


FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Kedršt [-] , M. Puk [-] , M. Jansta [-] , P. Víšek [-] (84. M. Kasal [-] ) , Š. Váňa [-] (63. J. Kukal [-] ) , D. Hruška [-] , M. Novotný [-] (66. V. Kopáček [-] ) , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] , L. Hartig [-]

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - L. Hadrika [-] , Š. Procházka [-] , M. Pospíšil [-] , J. Kala [-] (75. Z. Chochola [-] ) , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] (64. J. Červenka [-] ) , M. Brnovják [-] (84. O. Pilař [-] ) , J. Tirol [-] , P. Hornof [-] , M. Fitko [-]

ŽK: 88. J. Červenka .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: remíza

Oba týmy potřebují bodovat, proto si myslím, že se bude jednat spíše o defenzivní zápas. Druhý bod budou brát hosté.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2018 13:52

Tip: výhra domácích