Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2019 18:00

29.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot přehrál Havlíčkův Brod


Branky


0

Hosté se v Lanžhotě drželi celý poločas, ale pak se projevila kvalita domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Lanžhot tentokrát na své domácí poměry skóroval poměrně pozdě, a ato "až" ve 21. minutě. Simand našel krásným obloučkem Bartala a ten střelou z první překonal Kubáta - 1:0. Chvíli na to mohl vyrovnat Henek, ale minul. Hosté srovnali v 39. minutě, kdy se po standardce Pabouska a chybě domácí obrany trefil Žáček - 1:1.

Domácí po poločase rozhodli

Domácí vedli ve 49. minutě znovu, když se po Simandlově rohovém kopu prosadil nekrytý Včelka - 2:1. V 63. minutě podnikli domácí rychlou akci po pravé straně a tu zakončil do prázdné branky Kleiber - 3:1. Hostům se povedlo snížit v 89. minutě, když střídající Šilhart našel osamoceného Fikara a ten nadvakrát překonal Klimeše - 3:2. Hosté vrhli všechny síly do útoku a toho domácí využili. V nastaveném čase zakončil parádní akci Bartoše střídající Lapin - 4:2.

 

Lanžhot zakončí sezonu derby v Břeclavi. Havlíčkův Brod hostí Humpolec.

 



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Jiří Pabousek (trenér): Bojovali jsme, ale srazili nás hrubé chyby. Snížili jsme, ale v závěru jsme otevřeli hru a domácí toho využili. Výsledek odpovídá průběhu zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] , J. Krejčíř [-] , N. Včelka [-] , P. Dovhanyuk [-] (80. S. Lapin [-] ) , R. Kleiber [-] , T. Bartal [-] , J. Bartoš [-] , P. Simandl [-] (74. P. Martinek [-] ) , J. Hílek [-] , J. Dobšíček [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - O. Štědrý [-] , M. Vrzal [-] , D. Žáček [-] (80. M. Šilhart [-] ) , T. Nedvěd [-] (69. J. Tuhý [-] ) , D. Fikar [-] , D. Henek [-] , V. Hloušek [-] (74. K. Pazderka [-] ) , J. Pabousek [-] , L. Peřina [-] , K. Svoboda [-]

ŽK: 39. N. Včelka , 87. J. Krejčíř - 34. J. Kubát .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - ŠIMONÍK David, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.