P. Fiala 11.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 10:15

28.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fiala vystřelil Žďáru tři body


Branky


11. P. Fiala
10

Duel týmu z popředí tabulky vyšel lépe domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Začátek zápasu se odehrával ve středu pole. První vážná šance domácích skončila brankou, když se v 11. minutě trefil přímo z rohu Fiala - 1:0. Další velkou šanci domácích nevyužil ve 22. minutě Henzl, když po hezké kombinaci několika hráčů tváří v tvář nechal vyniknout Konvalinu. Hosté se dostali do první vážné šance až v 31. minutě, ale trestný kop z hranice vápna šel jen těsně vedle Sáblíkovy branky. Do konce poločasu stála ještě za zaznamenání akce Lubora Trojánka, který ale po narážečce ve vápně neměl již dostatek sil v zakončení. Poločas tak skončil domácím jednobrankovým vedením.

Domácí si vedení pohlídali

Začátek druhé půle se odehrával dlouhé minuty mezi oběma vápny. První vážná situace se tak odehrála až v 58. minutě, ale střela hostí skončila jen na břevnu. Další šance hostí pak skončila v 74. minutě nad brankou a domácí se také po střele na přední tyč v 82. minutě neradovali. V 83. minutě pak Konvalina vytáhl nebezpečnou střelu domácích pod břevno na rohový kop. Závěrečné minuty se nesly ve snaze Tasovic o vyrovnání, ale domácí obrana hosty již ke skórování nepustila. S vlastními fanoušky se tedy domácí fotbalisté rozloučili vítězstvím, které je udrželo před posledním kolem ve hře o čtvrté místo v divizní tabulce.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
M. Sáblík [-] - F. Kovář [-] , T. Peňáz [-] (74. O. Růžička [-] ) , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] (80. J. Šindelka [-] ) , J. Henzl [-] , L. Trojánek [-] , T. Trojánek [-] (71. J. Nedvěd [-] ) , Č. Vitásek [-] , T. Vokoun [-] , P. Fiala [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - R. Švarc [-] , P. Kirschner [-] (74. J. Landšperský [-] ) , D. Odehnal [-] , P. Horáček [-] (57. J. Švejkar [-] ) , P. Lapeš [-] (46. M. Paul [-] ) , M. Rygl [-] , M. Blahoudek [-] , Z. Mička [-] , L. Hrazdílek [-] , M. Garčic [-]

ŽK: 59. P. Fiala , 82. L. Trojánek , 90. J. Henzl - 55. M. Blahoudek , 65. Z. Mička .
Hráči zápasu: Č. Vitásek , P. Fiala .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: DUDEK Matěj - KOTALA Filip, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

1:1 - Tasovice mají skvělou formu, ve Ždáře uhrají min. bod

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích