0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

22.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malata zařídil Rosicím tři body


Branky


19

Petr Malata potvrdil svoji jarní střeleckou fazónu a jedinou brankou rozhodl zápas ve Staré Říši.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V 8. minutě se před domácí šestnáctkou uvolnil Malata a střelou ke vzdálenější tyči protáhl poprvé Jíchu. V 15. minutě se odražený míč dostal ke Švarcovi, jeho akrobatické zakončení ale postrádalo přesnost. Ve 25. minutě uvolnil Malata přihrávkou mezi stopery Pazourka, ten svůj nájezd na Jíchu zakončil střelou do jeho noh. Ve 34. minutě se po Selingerově přihrávce řítil sám na brankáře pro změnu Malata, tísněný obránci ale Jíchu nepřekonal. V poslední minutě první půle si samostatný nájezd vyzkoušel i Černý, kterému se podařilo obejít Jíchu, z úhlu ale prázdnou branku přestřelil.

Hosté po pauze rozhodli

V 51. minutě se po pravé straně dostal až před domácího brankáře Pazourek, jeho zakončení slabší nohou ale chyběla razance a Jícha míč dokázal vytěsnit na roh. V 59. minutě zahrával přímý volný kop Tyshchuk, jeho technická střela s přispěním větru prolétla těsně nad břevnem Zádrapovy branky. V 61. minutě prostrčil mezi domácími obránci míč Selinger, Malata obešel vyběhnuvšího Jíchu a zasunul míč do prázdné branky – 0:1. V 70. minutě zahrávali domácí další přímý kop, Zádrapa však pokus Nehyby bez větších problémů chytil. V 73. minutě mohli rosičtí potrestat špatně zahranou malou domů Staré Říše, Malatovu střelu zblízka ale dokázal zblokovat jeden z obránců. Nejblíže k vyrovnání byli domácí v 79. minutě, kdy po dlouhém autu skončil míč i s tečí rosických zadáků na břevně. V nastavení se po standardce ještě dostal k nebezpečné střele Tyshchuk, branku však přestřelil, a tak rosičtí mohli slavit čtvrtou výhru v řadě.

 

Stará Říše hraje v dalším kole doma s Velkou Bíteší. Rosice hostí ve středu Břeclav. 



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér): Hrálo se bez chyb a bez šancí. Pak jsme bohužel chybovali a hosté nás potrestali. Mohli jsme vyrovnat, ale scházel nám větší důraz.




Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - R. Cipruš [-] , P. Příborský [-] , L. Hekerle [-] (43. M. Vacek [-] ) , A. Šmíd [-] - R. Nehyba [-] , P. Severa [-] , P. Tyshchuk [-] , J. Smejkal [-] (39. P. Šácha [-] ) - M. Kelbler [-] , V. Švarc [-] (65. A. Plichta [-] ) -

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] (89. D. Moučka [-] ) , J. Černý [-] , M. Kugler [-] (87. R. Chyla [-] ) , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 69. M. Kugler .
Hráči zápasu: A. Šmíd - P. Malata , T. Zezula .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - HUBENÝ Lukáš, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Jan Pešek
Tip experta: výhra hostů

Rosice si po vyrovnaném boji odvezou všechny body domů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů