5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

21.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice jasně vyhrály


Branky


4. P. Malata , 43. D. Moučka , 54. P. Malata (p.) , 69. P. Malata , 78. R. Chyla - 60. F. Kuldan
18

V Rosicích byla jasno již po poločase, když domácí vědli o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Před pěknou návštěvou vstoupili do utkání proti Velké Bíteši domácí hráči velkým náporem. Ve 2. minutě přihrál za obranu hostí Moučka Malatovi, ten z pravé stany našel v prostoru penalty Pazourka. Pazourek si nedokázal zpracovat přihrávku na střelu, stačil však přihrát za sebe nabíhajícímu Kršákovi, který přestřelil branku. Ve 4. minutě vystihl špatnou rozehrávku hostujícího Mrni Malata a po průniku vstřelil svoji první branku v zápase - 1:0. V 7. minutě podnikl samostatnou akci po levé straně Selinger, v šestnáctce hostí našel Pazourka, jehož přízemní střelu k tyči pokryl dobře postavený Sova. Hosté se postupně začali osmělovat k rychlým protiútokům. V 16. minutě vyrazil z vlastní poloviny Pořízek, přihrál Merditovi, proti němuž včas vyběhl Zádrapa a střelu zblokoval. Následnou slabou střelu Marčaníka z hranice velkého vápna zastavili obránci zastoupivší v opuštěné brance Zádrapu. Ve 20. minutě po přihrávce od Kršáka pronikl podél levé čáry Pazourek, přihrál Novákovi, ten posunul míč Kuglerovi, jehož střelu Sova vykopl. Akci zakončil slabou střelou z 25 metrů Selinger, zamířil však přímo do rukou brankáře. Ve 24. minutě po rychlém útoku Bíteše fauloval Marčaníka Zezula. K nařízené penaltě se postavil sám faulovaný Marčaník jehož přízemní střelu k tyči však Zádrapa vystihl a udržel vedení domácích. Ve 42. minutě odvrátili domácí roh hostí, Moučka vysunul do brejku Pazourka, který potáhl míč po levé straně a přesně přihrál Moučkovi nabíhajícímu mezi stopery a ten po kličce brankáři zvýšil na 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Ve 48. minutě vyzkoušel Zádrapovu pozornost v brance Slovanu  Pořízek, branář však míč mířící do horního rohu branky vyrazil. V 54. minutě protáhl míč podél pravé čáry Zezula, po narážečce s Malatou odcentroval před malé vápno k Obůrkovi, jehož střelu zastavila ruka bránícího Paprskáře. K nařízené penaltě se postavil Malata a naložil s ní podstatně lépe než Marčaník - 3:0. V 59. minutě po kombinaci hostí zakončil akci Kuldan a přízemní střelou přesně ke vzdálenější tyči - 3:1. Naděje hostí na možný zvrat v utkání trval deset minut. V 69. minutě zahrával přímý kop z třiceti metrů  Malata. Na míč mířící k levé tyči branky si sice Sova sáhl, vyrazit mimo branku jej však nezvládl a Malata tak uzavřel hattrick - 4 : 1. V 70. minutě mohl Malata vstřelit i čtvrtý gól, ale jeho pohotová tvrdá střela se odrazila od břevna před branku hostí. Skóre uzavřeli domácí v 78. minutě, kdy po křížném centru Drbala na pravou stranu hřiště na Moučku uvolnil Moučka za obranu nabíhajícího Chylu, který zamířil přesně k levé tyči branky Bíteše - 5:1.



Ohlasy k zápasu



FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Srazili nás individuální chyby. Rosice sice byly lepší, ale i my jsme hrozili. Mrzí neproměněná penalta. V poli to bylo vyrovnané, ale když uděláme takové chyby, tak nemůžeme bodovat.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] (68. R. Chyla [-] ) , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] (46. J. Obůrka [-] ) , D. Moučka [-] (79. J. Foral [-] ) , M. Kugler [-] , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

FC PBS Velká Bíteš
T. Sova [-] - V. Bárta [-] , F. Kuldan [-] , M. Paprskář [-] (67. M. Hošek [-] ) - T. Mrňa [-] , R. Whittingham [-] , T. Loup [-] (74. J. Ondrák [-] ) , A. Merdita [-] - A. Marčaník [-] (79. M. Těšík [-] ) , T. Sodomka [-] , D. Pořízek [-] -

ŽK: 73. D. Moučka - 63. A. Merdita , 72. F. Kuldan , 75. J. Ondrák .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Marek Daniel - VOLEK Stanislav, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Jícha
Tip experta: výhra domácích

Rosice si budou chtít udržet náskok na druhém místě. Domácí zápasy budou vyhrávat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích