3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrahovice doma vyhrály


Branky


0

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V sobotu 1. června  bylo na hřišti ve Vrahovicích odehráno utkání okresního přeboru mezi místí jedenáctkou a Béčkem Určic. Od úvodního hvizdu měli míč častěji na kopačkách domácí hráči. V 8. minutě si naběhl za obranu Závodský a jeho střelecký pokus skončil na tyči. Chvíli na to střelu Studeného brankář Pokorný kryl. V 11. minutě se snažil Vlach bránit rychlému rozehrání autového vhazování, což se kapitánu domácího mužstva Studenému nelíbilo. Vyřešil to nesportovně a z bezprostřední blízkosti hodil míč Vlachovi na hlavu za což viděl žlutou kartu a varování z úst rozhodčího, že to mohla být i červená. Po půlhodině hry si na hranici ofsajdu naběhl na míč Studený, hokejovým blafákem obešel brankáře a zdařilý atak zakončil střelou do prázdné branky - 1:0. Chvíli na to se Varga pokusil zaskočit hostující obranu když jeho patičku krotil gólman až na brankové čáře. V 37. minutě trefil Michalec břevno, akce pokračovala a míč do sítě uklidil Šmíd - 2:0. Určice toho za celý první poločas směrem dopředu mnoho nepředvedly, za zmínku stály pouze dvě hlavičky Kouřila, kterým však chyběla přesnost.

Domácí si vedení pohlídali

V úvodu druhé půle nejprve protáhl domácího gólmana po rohovém kopu Kadlec a chvíli na to skončila střela Antoníčka v autu. Přesto se z třetí vstřelené branky radovali v 55. minutě domácí hráči. Na centr z pozice levého křídla si ve velkém vápně počkal nikým nepokrytý Farný. I když při zpracování míče podklouzl, stačil vstát a vzápětí skórovat - 3:0. V závěru utkání mohlo béčko zaznamenat alespoň čestný úspěch, ale Čajanovo zakončení bylo nepřesné a pěknou akci na jejímž konci byl Nakládal dokázal brankář Krč zlikvidovat. Všechny body tak zůstaly ve Vrahovicích.



Sestavy


Sokol Vrahovice
T. Krč [-] - D. Prucek [-] , M. Zavodský [-] , P. Michalec [-] , J. Klíč [-] (73. R. Alexy [-] ) , J. Doležel [-] - T. Varga [-] , J. Dvořák [-] - P. Farný [-] , J. Studený [-] - R. Šmíd [-]

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - K. Vlach [-] (37. P. Čajan [-] ) , T. Ježek [-] , J. Kadlec [-] , F. Pavlů [-] (64. M. Mlčoch [-] ) , L. Nakládal [-] , J. Kouřil [-] , J. Antoníček [-] , R. Berčák [-] , M. Grulich [-] , M. Hudský [-]

Počet diváků: 174. Rozhodčí: Rek Lubomír - ZATLOUKAL Milan, LIZNA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.