2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 16:30

19.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vicov veze bonusový bod


Branky


0

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprá. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

1. května bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přeboru, ve kterém místní béčko hostilo mužstvo Vícova. Vstup do zápasu mělo domácí mužstvo výborný. Již ve 3. minutě z trestného kopu po nacvičeném signálu rozvlnil sít za zády brankáře Drčky kapitán Vodák. Chvíli na to mohli hosté srovnat. Po rohovém kopu zakončoval hlavou neúspěšně Tesařík. Celý první poločas se nesl ve znamení mírné převahy domácích, což dokládají následující šance. Nejprve střela Bureše mířila nad brankou. Chvíli na to zakončoval Kadlec po centru Slezáka. Ve 21. minutě skončila hlavička Vodáka v autu. Těsně před přestávkou, po centru Vodáka skončila střela Kouřila po teči, rohem. 

Hosté dokázali srovnat

 Po změně stran měli míč častěji na kopačkách hosté. Vždyť jejich gólman Drčka musel poprvé zasahovat až v 55. minutě. V 63. minutě po chybě v obraně se v malém vápně nejlépe zorientoval Šobr a srovnal stav utkání na 1:1. Čtyři minuty na to vrátil béčku vedení Vodák. Po rohovém kopu se hlavou trefil k tyči. Závěrečná čtvrthodina patřila hostům.  V 73. minutě zakončoval neúspěšně Trčka nad branku. Chvíli na to již hosté po rohovém kopu Tesaříkem vyrovnali na 2:2. Do konce utkání již další branka nepadla, proto přišla na řadu střelba pokutových kopů. V této disciplíně byli úspěšnější hosté a tak si z Určic odvezli 2 body.     

Hosté berou bonusový bod

Do konce utkání již další branka nepadla, proto přišla na řadu střelba pokutových kopů. V této disciplíně byli úspěšnější hosté a tak si z Určic odvezli 2 body.     



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - J. Hanzelka [-] , V. Slezák [-] (73. P. Čajan [-] ) , M. Bureš [-] (58. R. Berčák [-] ) , M. Grulich [-] (46. P. Pospíšil [-] ) , J. Kouřil [-] , J. Antoníček [-] (81. T. Ježek [-] ) , P. Vodák [-] , J. Kadlec [-] , P. Mlčoch [-] , M. Hudský [-]

Sokol Vicov
J. Drčka [-] - M. Pliska [-] , T. Humpolíček [-] , J. Adámek [-] , R. Chytil [-] - J. Rozsíval [-] , A. Tesařík [-] , T. Světlík [-] , M. Šobr [-] - - P. Pliska [-] (79. J. Trnečka [-] ) , J. Drčka [-]

ŽK: 62. M. Hudský - 35. M. Pliska , 40. T. Světlík , 60. J. Drčka , 60. P. Pliska .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: VACHUTKA Dušan - MOTAL Radek, SPURNÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.