Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

17.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv pro Určice


Branky


1

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Na Velikonoční neděli bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přeboru, ve kterém místní béčko hostilo rezervu Čechovic. Jednalo se o souboj dvou mužstev z konce tabulky. Určice do jarních odvet nevstoupili nejlépe, s vyjímkou minulého kola, kdy v Nezamyslicích svého soupeře doslova deklasovali a odvezli si odtud tři body za výhru 7:0.

 

V úvodu utkání měli míč na kopačkách častěji domácí hráči ovšem první vážnou příležitost ke vstřelení gólu měli hosté. V 18. minutě míč snášející se před branku vyrážel gólman Pokorný do míst kde se nacházel Žídek, který i přesto, že měl před sebou zcela odkrytou branku, hlavičkoval pouze nad břevno. Chvíli na to na druhé straně vystřelil těsně mimo branku Bross. Bohužel se při tomto střeleckém pokusu zranil, odkulhal mimo hřiště a musel být střídán. Jeho místo zaujal Krajíček, který se nakonec stal klíčovým hráčem určické výhry. Ve 22. minutě se na levém křídle uvolnil, vnikl do šestnáctky a střelou z úhlu ke vzdálenější tyči poslal svůj tým do vedení. Z vedení se však domácí mužstvo dlouho neradovalo. Ve 32. minutě vyrovnal Žídek - 1:1. Určicím mohl v poslední minutě prvního poločasu vrátit vedení kapitán Vodák, který z několika metrů vystřelil do šibenice, ale brankář míč vyrazil na roh.

Domácí po poločase rozhodli

Po změně stran nejčastěji zaměstnával obranu hostů Krajíček. Nabíhal si na centry ze kterých se snažil zakončovat, nebo posílat míče na nabíhající spoluhráče. V 58. minutě po jedné takové akci zacentroval míč od brankové čáry na nabíhajícího Berčáka, který vrátil domácím vedení 2:1. Naposledy se skóre měnilo až v poslední minutě utkání. Hosté místo bránění se vehementně dožadovali odpískání ruky. Nekoncentrovanosti využila hned trojice hráčů Určic, kteří beželi nikým nebráněni proti osamocenému brankáři. Míč měl na kopačkách Rolný, který to vzal na sebe a dal výsledku konečnou podobu - 3:1.  



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - K. Plišťák [-] , J. Kouřil [-] (64. T. Kaprál [-] ) , P. Bross [-] (17. V. Krajíček [-] ) , R. Berčák [-] (74. T. Ježek [-] ) , P. Vodák [-] , P. Pospíšil [-] , J. Kadlec [-] , P. Čajan [-] (46. J. Rolný [-] ) , P. Mlčoch [-] , M. Hudský [-] (84. M. Grulich [-] )

TJ Sokol Čechovice B
R. Švéda [-] - A. Sedlák [-] (57. J. Naicler [-] ) , M. Žídek [-] , T. Bilík [-] , L. Šťástný [-] , F. Hanák [-] , P. Foret [-] , P. Hodulák [-] , T. Vybíral [-] (85. F. Rozehnal [-] ) , J. Wolker [-] , M. Začal [-]

ŽK: 66. L. Šťástný .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DÖMISCH Michal - MILAR Jaroslav, HANZELKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů