Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břasy těsně podlehli Mirošovu.


Branky


0

Domácí mužstvo si připsalo další porážku, tentokráte 3 : 2 s Mirošovem. Po první půli bylo skóre vyrovnané 1:1. Začátek druhého poločasu však vyšel Mirošovu, který dvěma rychlými zásahy otočil skóre. Břasy se do zápasu dostaly patnáct minut před koncem, nádhernou brankou snižoval Vlček. Vyrovnat však už domácí mužstvo nedokázalo a všechny body tak získává Mirošov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední zápas odehrály Břasy proti Mirošovu, domácí museli bodovat aby si udrželi jistotu udržení v přeboru. Všichni tři golmani domácího týmu nemohli nastoupit a tak do brány musel veterán Čoudek, který rozhodně nezklamal. Branku Mirošova hájil naopak Štverák, který zaskočil za brankáře Skalu. Zápas začal rychlým tempem, zasloužili se o to především hosté, hra se však postupem času vyrovnala a akce střídala akci na obou stranách. První gól však padl až po půlhodině, hosté měli roh, hlavičkující hráč štastně trefil spoluhráče Špetku do hrudi a míč skončil v síti. Za pár minut však bylo vyrovnáno, míč převzal na půli Med, prošel přes tři hráče a mazácky po zemi k tyči překonal brankáře. Půle tak skončila 1-1. Do druhého dějství vstoupili domácí doslova tragicky, po pěti minutách přišel rychlý protiútok hostů, který skončil gólem na 1-2. Autorrm branky byl Jan Šimonovský, který za další dvě minutky přidal další branku. Snížit mohl následně Nový, ale golmán včasným výběhem šanci zneškodnil. Až 15 minut do konce po rohu se odražený míč dostal k Vlčkovi a ten ho z voleje napálil do šibenice a vykřesal tak pro Břasy naději. Mirošov však vedení uhájil a v utkání zvítězil 3-2.



Ohlasy k zápasu


SK Primalex Břasy
Radek Nový: Neměli jsme brankáře a tak do brány musel veterán Fridrych, rozhodčí nám upřel penaltu za faul na Šaška, poločas 1:1. Ten druhý jsme začali hrozně a v prvních pěti minutách jsme dostali dva góly. Pak jsem mohl snížit, ale brankář hostů včas vyběhl. Patnáct minut před koncem jsme vykřesali naději, nádherně do šibenice se trefil Vlček. Pak už to byl vabank, vrhli jsme všechno do útoku a hostům zatápěli, oni čekali už jen na brejky, bohužel vyrovnat se nám nepodařilo. Na dálku ale dekujeme do Cheznovic které porazili Volduchy B a tím nám pomohli se udržet v přeboru na další sezonu.

FC Mirošov
Bezděk Zdeněk: Zápas začal naším náporem, který domácí přežili a posléze vyrovnali hru, která se odvíjela hlavně mezi vápny. Po rohovém kopu jsme se ujali vedení gólem Špetky. Před poločasem po naší chybě na půlicí čáře se domácí dostali do úniku a srovnali skóre. Druhý poločas jsme začali opět aktivněji a Jan Šimonovský během dvou minut strhl vedení na naši stranu. V poklidném tempu jsme zápas dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


SK Primalex Břasy
P. Fridrych [-] - M. Peroutka [-] , M. Kučera [-] , J. Vlček [-] , J. Soukup [-] - R. Nový [-] , P. Kalaš [-] , V. Kofroň [-] , M. Šašek [-] - S. Med [-] , M. Liška [-]

FC Mirošov
R. Štverák [-] - M. Kubeš [-] , J. Shorný [-] , Z. Špetka [-] , J. Križánek [-] - V. Šmatlák [-] , D. Šimonovský [-] , J. Bezděk [-] (52. P. Beránek [-] ) , M. Bernard [-] (62. L. Michalčuk [-] ) - L. Starinský [-] , J. Šimonovský [-] (83. J. Bezděk [-] )

Hráči zápasu: J. Vlček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.