1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holoubkov vyhrál ve Strašicích a stále může myslet na druhé místo.


Branky


0

Fotbalisté Holoubkova zvítězili ve šlágru 24. kola Okresního přeboru Rokycany 2:1 na půdě Strašic. Dvěma góly se o vítězství hostů postaral záložník David Veselý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězství 2:1 zajistilo Holoubkovu šanci na umístění se na druhém místě. Právě Strašice momentálně okupují druhou pozici a hosté jí v posledních dvou kolech budou určitě atakvoat. Holoubkov však v následujícím kole musí porazit první Dobřív, který může stvrdit vítězství v soutěži. Ani Strašice to nebudou mít lehké, vyjíždějí totiž na horkou půdu do Skomelna, kde se body nezískávají snado. Můžeme se tak těšit na zajímavý závěr Okresního přeboru Rokycany. Tři body pro Holoubkov zajistil velmi dobře hrající David Šťastný, který nejdříve v prvním poločase otevřel skóre a po hodině hry zvyšoval už na 2:0. Domácím se povedle už jen skóre v samém závěru zkorigovat na konečných 1:2 pro hosty.



Ohlasy k zápasu



TJ Holoubkov
Petr Beran: S výsledkem jsme samozřejmě spokojení, porazit takového soupeře je výborné.



Sestavy



TJ Holoubkov
O. Lukáš [-] - M. Rada [-] , M. Auterský [-] , P. Procházka [-] , T. Jankovský [-] - D. Veselý [-] , P. Mleziva [-] , T. Huml [-] , T. Aubrecht [-] , D. Veselý [-] - F. Ineman [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.