3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Buchanec sestřelil hattrickem rezervu Volduch.


Branky


0

V souboji rezerv bylo úspěšnější mužstvo Radnic, kterého zdolalo Volduchy 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Volduch odjela v podstatě do Radnic jen zápas čestně odehrát, protože hlavní pozornost byla upřena na boj áčka v Mýtě v rámci 1. B třídy. Do branky se opět postavil František Melka, do obrany se musel vrátit zkušený Pavel Bron. Naopak domácí Radnice měli oproti minulému zápasu k dispozici 18 hráčů, takže domácí trenér měl z čeho vybírat. Volduchy sympaticky odolávaly silnější rezervě Radnic po celý zápas, na body to však podle očekávání nestačilo. Za domácí se do střelecké listiny třikrát zapsal Tomáš Buchanec, který třemi góly zajistil domácím tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Daniel Buchanec: Hosté přijeli oslabeni, my jsme naopak měli k dispozici 18 hráčů. Navíc se přišlo podívat hodně diváků, takže z naší strany dobrý zápas.

TJ Volduchy B
Pavel Bron: Nedá říct, že by konečný výsledek 3:0 ve prospěch Radnic byl nějakou ostudou. Béčko zvládlo souboj se vztyčenou hlavou.



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
P. Ježek [-] - J. Kroc [-] , P. Kabát [-] , D. Buchanec [-] , V. Čekan [-] - T. Richter [-] , V. Procházka [-] , J. Jonák [-] , P. Jícha [-] - J. Kroc [-] , T. Buchanec [-]

TJ Volduchy B
F. Melka [-] - P. Bron [-] , J. Černý [-] , J. Straka [-] , V. Melka [-] - R. Pernica [-] , J. Raizer [-] , J. Marek [-] , J. Bron [-] - M. Plundrich [-] , J. Barták [-]

Hráči zápasu: T. Buchanec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.