4:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřív zvrátil proti Mirošovu dvougólové manko!


Branky


25. L. David , 35. L. David
0

 Mirošov byl velmi blízko zisku tří bodů, ani poločasové vedení 2:0 však hostům body nezajistilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Do utkání vstoupili aktivněji domácí, ale nevypracovali si žádnou vážnější šanci. Od poloviny prvního poločasu se ovšem aktivity ujali hosté z Mirošova a ve 25. minutě se po centru prosadil ranou k tyči hostující David. Hrál se velice důrazný fotbal plný osobních soubojů a ostrých skluzů. Domácím se nedařila kombinace a hosté byly nadále nebezpečnější. V obrovských šancích selhal Shorný a Šimonovský. Ve 38.minutě se po závaru ve vápně prosadil opět hostující David.

 

II. poločas

 Do druhé půlky ovšem nastoupil úplně jiný tým. Domácí Sokol  nedal Mirošovu ani kousek prostoru na hřišti a postupně začal otáčet zápas. Nejprve spálil obrovskou šanci domácí kanonýr Šťastný, ale o několik minut později v 55.minutě se tvrdou ranou již prosadil. Dobřív dál mačkal svého soupeře, jemuž začali docházet síly. V 71.minutě nejdříve po rohu hlavičkoval Vileta do hostujícího hráče, balon se k němu odrazil zpátky a domácí mladý útočník ho uklidil na přední tyč - 2:2. O 3 bodech pro domácí rozhodl v 82.minutě Filip Koudelka jenž po rychlé akci Vilety přehodil hostujícího brankáře. V 88.minutě pak po individuální akci přidal ještě 1 gól a upravil na konečných 4:2. Druhý gól mohl pak ještě přidat Vileta, ale golmana neprostřelil.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobřív
Koudelka T.: První poločas byl od nás velice slabý, hosté byli aktivnější. Ve druhé půlce jsme ovšem ukázali naší sílu a 4 góly zápas otočili.

FC Mirošov
Bezděk Zdeněk: Obě branky vstřelil David. Nejlepším hráčem i přes čtyři obdržené branky z naší strany byl brankář Skala. První poločas jsme zcela ovládli pohybem a kvalitnějšími přihrávkami. Po několika vyložených šancích, kdy jsme postupovali na branku v početní převaze, ale žádný z brejků jsme nepotvrdil i, a po zmatečné situaci jsme se prosadili Davidem. Tentýž hráč o deset minut později vstřelil i další gól.Druhý poločas byl z naší strany hrozný. Soupeř se aktivněji pohyboval a byla na něm znát větší vůle po výhře, do 60.min dokázal srovnat skore. Poté se hra uklidnila. V 83.min po chybě záložníka Mirošova vyrazil do protiútoku Koudelka Filip a skóroval. V 85. min tentýž hráč uzavřel skore. Zápas byl rozdělen do dvou velmi odlišných poločasů. S prvním byl spokojen trenér hostů s druhým trenér domácích. Na naší prohře se podepsaly neproměněné šance v prvním poločase.



Sestavy


TJ Sokol Dobřív
K. Vileta [-] , F. Koudelka [-]

FC Mirošov
P. Skala [-] - M. Kubeš [-] , R. Štverák [-] , P. Bezděk [-] , J. Križánek [-] - L. David [-] , J. Shorný [-] , Z. Špetka [-] , J. Bezděk [-] (46. V. Šmatlák [-] ) - D. Šimonovský [-] , L. Starinský [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.