Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břasy po penaltách udolaly Skomelno!


Branky


0

Souboj jedenáctého a dvanáctého týmu tabulky vyzněl lépe pro hostující Břasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříliš atraktivní utkání odehrálo domácí Skomelno s hostujícími Břasy. Narazili na sebe sousedé ze dna tabulky a dle slov hostujícího trenéra to bylo výkonostně jedno z nejhorších utkání. Hosté přesto stříleli branky, gólový účet zápasu otevřel Mužík a na 2 : 0 zvyšoval po rohovém kopu Kofroň, když se dokázal důrazně prosadit ve vápně. Ve druhém poločase se domácí mužstvo oklepalo a zatlačilo hosty před jejich branku. Velkou zásluhu na tom také měla dvě vynucená střídání. Domácí se začali dostávat častěji do útoku a zaslouženě snížili. Kýžené vyrovnání přišlo deset minut před koncem a zápas schyloval k pokutovým kopům. Ty mohl ještě odvrátit hostující Kofroň, ale ve velké šanci selhal. Hosté přesto získali bod navíc, na pokutové kopy zvítězili 4:3 a ze Skomelna si odváží cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


Sokol Skomelno
Hofman M.: První poločas byl otřesný, naši hráči nebyli schopní odkopnout balon do zámezí. Po poločase se ovšem hra zvedla a byli jsme schopni vstřelit dvě branky. Následovaly penalty, kde zářil náš gólman, který chytil hned dvě penalty, ale to bohužel nestačilo. Při pokutových kopech selhal Med a druhou neproměněnou penaltu měl na svědomí věčně vtipkující slávista Zdeněk Maier.

SK Primalex Břasy
Lukač J. (Trenér): Z nejhoršího zápasu sezóny se nám podařilo získat dva body.



Sestavy


Sokol Skomelno
J. Turek [-] - M. Rückauf [-] , J. Štrunc [-] (82. Z. Maier [-] ) , J. Med [-] , V. Eichinger [-] - M. Bělohlávek [-] , V. Novák [-] , L. Tománek [-] , V. Hašek [-] - P. Hofman [-] (60. A. Konvalinka [-] ) , F. Prachár [-]

SK Primalex Břasy
Š. Žižka [-] - P. Kalaš [-] , J. Vlček [-] , R. Nový [-] , M. Lukáč [-] - Z. Mužík [-] , M. Liška [-] , L. Černý [-] , V. Kofroň [-] , M. Šašek [-] - J. Lukáč ml. [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.