Velim uhájila třetí místo, na hřišti zasahovala rychlovka


Branky


23

Dvě branky v prvních dvaceti minutách a pak už jen bitva o střed hřiště. Zápas pak za dva body rozhodli domácí v penaltovém souboji. Na třetí místo to Libodřicím nestačí, to uhájili hpsté a domácí přezimují čtvrtí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro pomezního rozhodčího musela přijet záchranka

Do Libodřic, které byly před tímto kolem na čtvrtém místě se ziskem čtyřiadvaceti bodů, přijela Velim. Ta se před posledním kole vyhřívala na bedně, ale náskok na domácí celek činil přesně tři body. A to byla velká výzva pro Libodřické. "Chceme je sesadit", věděl Pavel Škopek.

 

Hned úvodní minuty přinesly dramatické chvíle. Hostující pomezní se najednou ocitl na zemi. Pro podezření na vážnější zranění se nějakou dobu nehrálo a dokonce musela přijet rychlá sanita.  Martin Nedbal byl ještě ten den operován se zlomeným kotníkem. Věříme, že bude brzy v pořádku a na jaře zase bude moci sledovat fotbalovou radost. Na pozici pomezního ho nahradil Tomáš Daněk, který tak odmával většinu zápasu.

 

Nesoustředění domácí pak lacino inkasovali. Libodřičtí propadli po autovém vhazování a Martin Kyncl otevřel skóre utkání, když zblízka prostřelil Skočdopoleho - 0:1. Paradoxně tento gól nakopl více domácí hráče. Přidali na intenzitě a důrazně šli za vyrovnáním. Dočkali se už ve dvacáté minutě. Adam Baško dělovkou z trestného kopu zhruba ze dvaceti metrů napnul síť za Svobodou - 1:1. "Prokázal svůj dynamit", glosoval Pavel Škopek.

 

Další průběh zápasu moc fotbalové krásy nepřinesl. Zvlášť domácí se snažili nakopávat dlouhé míče na rychlé útočníky, ale do šancí se žádný tým nedostal.

 

Nuda v druhém poločase bez branek

Ani druhý poločas nepřinesl žádnou velkou změnu. Přes záložníky létaly míče na jednu i druhou stranu, gólmani příliš práce neměli. Většina akcí byla zastavena před šestnáctkou soupeře a tutovky natož pak góly fotbal divákům nepřinesl. Pouze spousty osobních soubojů.

 

Pro uhájení třetí pozice bod Velimským stačil, Libodřičtí se o pozice na stupních vítězů musí poprat v jarní části. Teď šlo jen o to, kdo pobere bod navíc. I když snaha Libodřických byla velká, gól už nepadl a nastupovalo se k penaltám, ve kterých Libodřičtí kralují.

Libodřice potvrdily pověst penaltových králů

Za domácí proměnili všichni včetně "velimského" Beníška a protože hosté jednou chybovali, berou druhý bod domácí. Libodřice tak uspěli v pátém ze šesti rozstřelů.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Pavel Škopek, hráč: Zápas bych hodnotil spíše pozitivně. Až na začátek utkání jsme vše zvládali. Bohužel hra vyřadila střed pole a kreativní hráči si moc nezahráli. Měli spíše atletický trénink.:) I když jsme se chtěli vyhřívat na bedně, tak 4. místo bereme. Přes zimu se do toho znovu opřeme a věřím, že s pokorou si pro bednu dojdeme.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Opět jsem bez práce. To je dobře, mládí vpřed. Hodnocení zápasu bylo perfektní, výstižné a objektivní. Autorovi Jirkovi Stoupovi musím poděkovat a jen ho chválit. Totéž patří i Pavlu Škopkovi, jeho hodnocení nemá chybu. Vše bylo v podstatě napsáno a tak jen pár poznámek z mé strany. Byl to remízový zápas a domácí byli na penalty lepší. Utkání bylo tvrdé a bojovné, ale fotbalu jsem viděl málo. Poslední dva zápasy nezastihly naše mužstvo v obvyklé formě. V Libodřicích to bylo lepší, zejména v prvním poločase. Naši trefili břevno, tyč a zahodili tři tutové šance. Určitě citelně chyběl, už podruhé za sebou, nejlepší střelec Kadlec. Velimské béčko přezimuje na pěkném třetím místě. To je jistě velký úspěch, před třemi týdny to bylo druhé místo jen o skóre za vedoucími Třemi Dvory. Díky kluci. Všem fotbalistům a funkcionářům okresního přeboru, ale i dalším přeji hezké Vánoce, hodně sportovních i osobních úspěchů v roce 2019 a hlavně hodně zdraví,



Počet diváků: 60. Rozhodčí: REJHON Josef - MLÁZOVSKÝ David (N), NEDBAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 11. 2018 11:42
Hodnocení zápasu
20. 11. 2018 09:42
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 06:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 07:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 20:54
Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Bude to bitva o třetí flek. Libodřicím se věří, Adam samozřejmě tipuje za jedna. Uvidíme, zda důraz domácích bude na soupeře platit.

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 12:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 18:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 15:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 09:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 14:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 12:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 11:36
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 10:58
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 05:48

Tip: výhra domácích