Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz Býchory nezaskočila


Branky


24

Tipující měli jasného papírového favorita a to Býchorští v Tuchorazi po vlažnějším začátku potvrdili. Navíc byl domácím hned v první minutě druhé půle vyloučen Novák a utkání bylo v podstatě rozhodnuté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek byl z obou stran vlažný

Tuchoraz čekal jeden z těžších soupeřů, zkušené Býchory. Domácí od třetího kola nezískali ani bod, ale proti tomuto soupeři to nejspíš bylo nereálné.     Zápas začal v pomalém tempu, domácí vyčkávali, s čím přijde hostující celek. Hosté naopak neměli tolik chuti do hry, jak je jejich zvykem. I tak bylo patrné, že budou udávat tempo hry právě Býchory. Nejprve však dvakrát zahrozila Tuchoraz, ale zakončení v obou případech vázlo.   Na to reagovali hosté a po dvaceti minutách se poprvé slavil gól, když se prosadil Josef Teplý - 0:1. Na něj navázal Karel Koubek, když zakončil akci Chvalovského - 0:2. Třetí branku poločasu vstřelil opět Josef Teplý, když dorážel střelu Fundy - 0:3.

Hned v první minutě byl vyloučen domácí Novák

Druhá půle začala ihned zostra, Váňa si potáhl míč směrem k vápnu, kde byl nehezkým zákrokem atakován Tomášem Novákem. Štěpán Váňa akci dokončil a vstřelil branku na 4:0. Hlavní rozhodčí Luboš Pluhař poté Novákovi ukázal za faul žlutou kartu. Novák s verdiktem nesouhlasil a se sudím tak dlouho diskutoval až dostal druhou žlutou a šel do sprch. Domácí tak museli dohrávat už jen v devíti, protože po zranění z prvního poločasu už nepokračoval ani Klouček.

 

Po tomto incidentu byl zápas pouze o dohrání. Býchory tak přidávaly branky s poklidném tempu. Další góly přidali Adamové Vyhnánek a Chvalovský - 5:0 a 6:0.

 

Pak brankou zakončil svůj průnik také Petr Pěkný - 7:0. A hattrick završil Josef Teplý - 8:0. Utkání zakončilo krvavé zranění Vaňkáta, který musel ze hry odstoupit a ihned odjet do nemocnice s podezřením na zlomený nos. "Podezření se potvrdilo, je to opravdu zlomené", doplnil po zápase Ondřej Vaňkát a situaci dále rozebíral: "Domácí hráli tvrdě a důrazně. Je možné, že úder nebyl s úmyslem zranění, avšak obyčejná omluva a gesto fair play by se hodilo. To však nepřišlo a soupeř tím pro mě ztrácí jakýkoliv respekt."

 

Autor reportáže: Ondřej Vaňkát (BCH)

 

    .


Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Opět jsme nastupovali ve velmi nekompletní sestavě, kdy nám chyběla skoro pětice hráčů. Do zápasu jsme šli s tím, že to prostě odbojujeme. Sice jsme si nechali dát dva nešťastné góly, ale hra byla vyrovnaná, ve 30. minutě se nám bohužel zranil David Klouček a museli jsme hrát v deseti, od té doby šlo naše nasazení dolů. Hned z kraje druhého poločasu následovalo vyloučení, šli jsme do devíti a bylo doslova po nás.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč týmu: Zápas jsme začali velmi vlažně a málem jsme byli za to potrestáni, avšak domácí zakončovali velmi nepřesně. Pak jsme dali první dvě branky a utkání jasně ovládli. Domácí se snažili bojovat, často za hranicí únosnosti a pravidel. To jsem bohužel pocítil na vlastní kůži, když mi byl při hlavičkovém souboji zlomen nos. Tuchoraz je rozhodně nejslabším mužstvem soutěže. V dalším kole nás čeká velmi důležité utkání s Dobrým Polem, které chceme zvládnout a potvrdit venkovní výhru.



Sestavy


FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - M. Vosecký [-] , D. Šimůnek [-] , J. Pokorný [-] , J. Veselý [-] , J. Moravec [-] - M. Kubišta [-] , T. Novák [-] , V. Houžvička [-] - D. Klouček [-] , R. Nývlt [-]

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - J. Teplý [-] , O. Vaňkát [-] , J. Vyhnánek [-] , A. Chvalovský [-] , M. Škopek [-] (60. L. Lev [-] ) , Z. Jirkovský [-] (41. A. Vyhnánek [-] ) , L. Funda [-] , K. Koubek [-] (46. Š. Váňa [-] ) , P. Kedršt [-] , P. Pěkný [-]

ŽK: 46. T. Novák , 60. J. Moravec . ČK: 46. T. Novák .
Hráči zápasu: A. Chvalovský , J. Teplý , P. Pěkný .
Počet diváků: 21. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - TOPOL Pavel (N), LANGRÁF Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 13:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 04:17

Tip: výhra hostů

Velký favorit tohoto zápasu nezaváhá.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 21:59
Jirka Stoupa

Expert: Lukáš Kubelka
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Tuchoraz se trápí a Býchorští se vezou s dobrou formou. Bude to jednoznačný zápas?

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 06:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 20:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 15:56
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 10:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 08:11
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 07:09
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 05:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 05:55

Tip: výhra hostů