1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlštejn má skalp Chyňavy


Branky


88. J. Hebeda - 2. K. Rulf , 35. V. Čermák , 77. P. Vlček (vl.) , 81. Š. Zajíc
8

Nečekaná ztráta Chyňavy z domácí půdy. Karlštejnu pomohla rychlá úvodní branka, na kterou ještě v prvním poločase stihli navázat gólem. V tom druhém si vedení ještě pojistili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankové vedení

Jedním z klíčů k úspěchu mohla být výhoda první vstřelené branky. To se hostům povedlo v nejkratším možném čase. Už v 1. min. stál na konci rychlé akce Rulf, před šestnáctkou si míč pečlivě nachystal a umístěnou střelou k tyči otevřel skóre - 0:1. Bleskurychlý inkasovaný gól domácí očividně zaskočil a především jejich zadní řady se nemohly dostat do hry. A tak hosté hrozili z rychlých protiútoků. Nejprve se do samostatného úniku dostal J. Čermák, místo zakončení ale volil méně výhodnou přihrávku na Rulfa, který už byl gólmanovi blízko a nastřelil ho. Poté byl v další výhodné pozici Zajíc, jenže místo střely opět přihrával a z akce nebylo nic. Chyňava se poprvé osmělila po tvrdé střele Hebedy, kterou Faist vyrazil. Poté z dobré pozice mířil nad Lorenc. Ve 35. min. hosté svůj další brejk konečně vyjádřili brankově. Rulf zatáhl po levé straně, z brankové čáry předložil V. Čermákovi a ten z první k tyči nedal Drekslerovi šanci - 0:2. Náskok mohl být po první půli vyšší, i tak si hosté do kabin nesli luxusní náskok.

Karlštejn přidal další dva góly

Čekalo se, že Chyňava ve druhé části zabere a bude chtít co nejrychleji vstřelit kontaktní gól. První výstraha přišla po standardce D. Steinera, kterou zakončil Kříž hlavou jen těsně mimo tyče. Pak se úplně sám před hostující brankou ve dvěstěprocentní šanci objevil D. Steiner, ale Faist čaroval. Hostující gólman pak ze svého repertoáru vytáhl excelentní robinzonádu po tvrdé střele D. Steinera. Chyňavu mohly neproměněné šance mrzet. V. Čermák po úniku z levé straně ještě pálil mimo. V 77. min. se ale domácí vlastně sami připravili o naději na bodový zisk, rohový kop Rulfa si totiž do vlastní branky srazil Vlček a bylo rozhodnuto - 0:3. Z hostující strany to ale nebylo vše. V 81. min. centroval ze strany Chvojka a Zajíc na zadní tyči hlavou zatloukl čtvrtý hřebíček do chyňavské rakve. Blízko pátému zásahu byl Chvojka, který ale zblízka přestřelil. Domácí už jen kosmeticky upravili výsledek. V 88. min. okulahodící přímák Hebedy z 19 metrů do šibenice pokazil Faistovi nulu, ale v konečném účtování už nic neřešil.

 

Autor: TJ Karlštejn 



Ohlasy k zápasu



TJ Karlštejn
Michal Šaman, hráč: Hodně nám pomohl vedoucí gól už v první minutě. Dále jsme hrozili z rychlých brejků a po jednom z nich jsme skórovali podruhé. Při snaze domácích o kontaktní gól nás podržel Faist. Třetí branku si dal soupeř vlastní a bylo v podstatě rozhodnuto. Klukům chci moc poděkovat za předvedený výkon, z Chyňavy se body téměř nevozí, proto si tohoto vítězství ceníme dvojnásob.



Sestavy


SK Chyňava
L. Dreksler [-] (82. K. Řehoř [-] ) - A. Vejvoda [-] , J. Kříž [-] , J. Lorenc [-] (52. P. Petrbok [-] ) - Z. Steiner [-] (50. M. Svoboda [-] ) , D. Steiner [-] (85. L. Jelínek [-] ) , M. Lhoták [-] (65. R. Dóša [-] ) - J. Hebeda [-] - M. Kasl [-] , P. Vlček [-] , N. Žáček [-]

TJ Karlštejn
R. Faist [-] - V. Čermák [-] (79. M. Chvojka [-] ) , M. Slowik [-] , J. Čermák [-] , K. Rulf [-] , Š. Zajíc [-] , V. Mráček [-] , P. Kučera [-] , O. Cajthaml [-] , M. Červený [-] , V. Machulka [-] (64. M. Čermák [-] )

ŽK: 64. J. Hebeda - 71. O. Cajthaml , 87. M. Červený .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: KAREŠ Miroslav - VODIČKA Ladislav, VEVERKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 09:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:39

Tip experta: výhra domácích

Chyňava je na domácím hřišti silná a fotbalovostí dle mého jistě hostující tým přehraje.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:41

Tip: výhra domácích