2:1
(1:0)
68. P. Czyž
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice padly v Čeladné


Branky


11

Pět hráčů z minulého utkání s SK Šenov nyní chybělo trenéru Kohútovi, jehož družina zavítala na půdu Čeladné. Ta byla před utkáním posilněna vysokou výhrou v prvním kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání udeřil Křiva

Čeladné vyšel stejně jako v úvodním kole vstup do utkání, a jejich územní převahu zúročil už v 7. minutě Křiva, který uklidil centr za záda Páleníka a poslal tak domácí do vedení. Petrovice se rozkoukávaly až do 20.minuty kdy zahrozil nejprve Urban, ten však svůj projektil poslal vedle a střelu Žyly kryl pro změnu brankář Silber. Do kabin se proto šlo za vedení Čeladné.

Opět bleskový úder

Čeladná napodobila úvodní minuty první půle a tentokrát navyšovala své skóre už po třech minutách - zvyšoval Bystrý. Čeladná kontrolovala hru a byla silnější na míči, což platilo až do 68.minuty. To se připomněli opět Petrovičtí a Czyž dokázal vývoj utkání zdramatizovat. Čeladná má, ale natolik zkušené mužstvo, že další změnu skóre nepřipustila.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Petrovice
Dušan Kohút: Bylo to vyrovnané utkání, ale domácí byli o gól lepší. Měli více vyložených šancí. Nebyli jsme tolik sehraní. Oproti prvnímu zápasu nám vypadlo pět lidí, takže jsme posbírali hráče z karvinského dorostu,na to, že jsme to poskládali tak narychlo, jsme odvedli docela dobrý výkon.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
R. Silber [-] - A. Taraba [-] , J. Kahánek [-] , R. Kublák [-] , L. Knapp [-] , Š. Křiva [-] , A. Fojtík [-] , R. Bystrý [-] (90. D. Chýlek [-] ) , M. Váňa [-] , T. Baran [-] , M. Šimák [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
D. Páleník [-] - M. Ruisl [-] , J. Hoffmann [-] , D. Makula [-] , J. Urban [-] , J. Paduch [-] (35. J. Urban [-] ) , P. Czyž [-] , M. Žyla [-] , D. Gill [-] , M. Šiška [-] , L. Szturz [-]

ŽK: 39. Š. Křiva , 79. A. Taraba , 82. A. Fojtík , 89. M. Váňa - 33. M. Ruisl , 41. M. Šiška . ČK: 90. M. Ruisl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - POTIOREK Aleš, FOLVARČNÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na malém hřišti a při velmi napjaté atmosféře zůstanou body v Čeladné.

Tip: výhra domácích