0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves vyloupila Malonty.


Branky


16

Fotbalisté Nové Vsi, i za pomoci brankových konstrukcí, porazili jediným gólem Malonty a jaře jsou stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlamsa dostal Novou Ves do vedení.

Malonty chtěly napravit porážku v úvodním jarním kole v Kájově a do utkání vstoupily hodně aktivně. Hosty z Nové Vsi, v jejichž sestavě chyběly dvě defenzivní opory, Švarc a Anderle ml, domácí zatlačili a již ve 2. minutě trefili tyčku. Mírná převaha domácích pokračovala do 13. minuty, kdy se do útočné akce dostali hosté. Smieško dlouhým pasem po zemi našel Václava Louckého, který utekl obraně a jeho nabídku před bránu si našel Ondřej Tlamsa a uklidil balón nohou k první tyči. Malonty se dále snažily o aktivní pojetí hry a byly aktivnější. Faltus trefil svou střelou zpoza vápna břevno, další horní tyč nastřelili domácí po závaru ve velkém vápně. Hosté se snažili hrozit z rychlých protiútoků. Jamrich přihrávkou před branku našel Louckého, který zamířil pouze do boční sítě.

Malonty srovnat nedokázaly.

Druhá polovina pokračovala stejně, jako se hrála ta první. Malonty se snažily o útočení, ale narážely na zkonsolidovanou obranu, kterou dirigoval, jinak záložník, Postl. Optická převaha domácích k vyrovnání nevedla. Tlak byl spíše platonický a domácím scházela finální fáze. Hrálo se často ze středu hřiště s množstvím soubojů. Po jednom z faulů viděl v 82. minutě hostující Smieško druhou žlutou kartu a tím pádem i kartu barvy červené. Domácí se nedostali k několika závarům ve vápně, ale v druhém jarním zápase neprotrhli střeleckou nemohoucnost a opět odešli poraženi. To hosté na jaře i podruhé zvítězili o gól.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený - vedoucí mužstva: Výkon se mi nezdál. Vytratila se herní pohoda, co byla na podzim. Byli jsme bezzubí. Škoda těch břeven a tyče.

FK Nová Ves - Brloh
Jiří Anderle st. - trenér: Čekali jsme těžký zápas. Zápas byl jiný než s Křemží, protože Malonty chtěly hrát fotbal. Fotbal měl docela kvalitu. Defenzivně jsme zahráli velice dobře i s trochou štěstí. My jsme nevyužili šance z brejků, ale nakonec jsme uhájili těsné vítězství.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - J. Kališ [-] , O. Zdobnický [-] , M. Beneda [-] , M. Kouba [-] , T. Valiček [-] , M. Sycha [-] , T. Faltus [-] , J. Mokoš [-] , M. Vančura [-] , J. Doubrava [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - S. Smieško [-] , D. Kříž [-] , J. Šusta [-] - M. Jamrich [-] , L. Veverka [-] , T. Březina [-] , J. Pouzar [-] - O. Tlamsa [-] , V. Loucký [-] , J. Postl [-]

ŽK: 38. T. Valiček , 60. M. Vančura , 69. M. Beneda - 33. S. Smieško , 37. L. Veverka , 90. J. Bauer . ČK: 82. S. Smieško .
Hráči zápasu: J. Doubrava - J. Černý , J. Postl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Reitinger Jiří - OLAH Radek (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Malonty zaberou a zlepší si náladu po Kájově. Tipuji 2:0.

Tip: výhra domácích

Ves je nebezpečná ale malonty si taky budou chtit zpravit chut a budou 100% připraveni tipuji 3:1