V. Mol 41.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice venku 4x skórovala


Branky


41. V. Mol - 11. V. Melichar , 47. M. Prášek , 75. L. Čáp , 83. J. Šnorek
22

Do Bystřice, které se ze začátku soutěže nedaří, přijela Lomnice, která ještě neprohrála a dokázala zvítězit 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

Do utkání ihned lépe vstoupila Lomnice, která již v 11.minutě šla do vedení po trestném kopu se trefil Melichar. Lomnice měla pořád lepší držení míče, ale nedokázala se dostat k větší šanci. Což ke konci poločasu domácí z ojedinělého protiútoku dokázali vyrovnat po trefě Mola. Takže Bystřice dokázala vyrovnat a do kabin se šlo za stavu 1:1.

Tři góly hostů znamenaly vítězství

Lomnice opět dokázala do záčatku vstoupit velice dobře, když se ve 47.minutě trefil Prášek a Lomnice šla do vedení. Zápas byl poté vyrovonaný, bylo zde vidět hodně bojovnosti a tvrdosti. Zápas rozhodl v 75.minutě Čáp, když zvýšil vedení na 1:3 pro Lomnici. Tato branka defakto rozhodla o výsledku a Lomnice v klidu dohrávala zápas, což ještě v 83.minutě stanovil výsledek na 1:4 Šňorek, který dokázal skórovat. 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Michal Rybák (trenér): Do utkání jsme vstoupili dobře a v 11´ jsme šli po rychle rozehraném trestném kopu do vedení. Potom jsme měli stále více míč na kopačkách, ale našimi špatnými přihrávkami jsme se bohužel sami připravovali o více šancí. Domácím ke konci poločasu již docházeli síly, ale bohužel z ojedinělého protiútoku dokázali srovnat na poločasových 1:1. Vstup do druhé půle jsme měli opět dobrý a již po 2 minutách jsme se opět dostali do vedení. Další průběh zápasu byl víceméně vyrovnaný, hodně bojovný a tvrdý, ne však zákeřný. Domácí zlomila až branka na 3:1 v 75´ a nám dala již klid na kopačky a zbytek zápasu jsme dohráli už víceméně v klidu a ještě vedení navýšili. Byl to náš prvná zápas venku v této sezoně a bylo to na nás v úvodu utkání znát. Výsledkově jsme zápas zvládli, i když domácí nám rozhodně nedali nic zadarmo.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - V. Hašek [-] , V. Brabec [-] , Z. Steklý [-] , P. Hynek [-] (35. P. Hynek [-] ) - O. Brus [-] (30. J. Schramhauser [-] ) , J. Kaiseršot [-] , P. Celý [-] , D. Frühauf [-] - A. Janata [-] , V. Mol [-] (65. F. Kapias [-] )

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
M. Hučík [-] - V. Božovský [-] (85. T. Vačkář [-] ) , M. Prášek [-] (55. P. Pancíř [-] ) , M. Šálený [-] , R. Němec [-] , P. Krejník [-] (68. F. Leiš [-] ) , V. Melichar [-] (82. J. Šnorek [-] ) , M. Šachl [-] , J. Marsa [-] , P. Hrubý [-] , L. Čáp [-]

ŽK: 49. Z. Steklý , 73. F. Kapias - 66. J. Marsa , 73. R. Němec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VICAN Miroslav - SVOBODA Jan, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů