2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladenské derby ovládla Hostouň


Branky


13

Nedělní odpoledne přivítalo zajímavý zápas, který přinesl hezké šance a akce. Unhošť, ve které chybělo mnoho zásadních hráčů, nedokázala dostat utkání pod kontrolu. Za to domácí si chtěli napravit reputaci z minulého zápasu, a tak bojovali a takticky hráli až do konce. Celý zápas přinesl hezkou atmosféru a poklidné kladenské derby byl určitě dobře strávený čas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unhošťské problémy

Unhošť do zápasu vstoupila s nepříliš dobrým pocitem, protože v týmu chybělo několik výrazných hráčů a jeden z nich, kvůli zranění, bude chybět dlouhodobě. I přesto se hosté hned od začátku snažili vybojovat co nejvíce a nedařilo se jim úplně špatně. Do první šance se hned ve 2. minutě dostal Kejha, ale z hranice velkého vápna přestřelil. Poté se na úprk vydal Křenek, poradil si s posledním obráncem, obhodil i brankáře Obrciána, ale zakončit nestihl.

 

Unhošť, která hrála na jednoho útočníka, musela v 15. minutě řešit nepříjemnou situaci, jelikož se  Křenek zranil, a tak musel zápas pokračovat bez něj. Od té chvíle se celá útočná hra rozpadala hned v zárodku a do hry vstoupila Hostouň, která plně převzala iniciativu. Domácí si začali připravovat dobré příležitosti, ale v zakončení selhávali, jelikož několikrát netrefili prakticky prázdnou svatyni, a když zrovna neminuli, tak Janoušek byl tam, kde měl být. První branka padla ve 41. minutě, kdy krásně obstřelenou ránou poslal domácí tým do vedení Zajac - 1:0.

Zasloužené domácí vítězství

Druhý poločas Unhošť načala dobře a připravila si dvě gólovky, které ovšem trestuhodně zazdila. Tak v obléhání pokračovali domácí, a to se jim vyplatilo. V 65. minutě přišel rozhodující direkt. Bureš svou dravostí získal balón, který měl Janoušek skoro v moci, a naservíroval ho Slaninovi před takřka prázdnou bránu a ten se nemýlil 2:0. Zbytek zápasu patřil jednoznačně domácím, kteří ovšem už byli uspokojeni výsledkem, a tak nevytvářeli nijak velký tlak a situovali se spíše do obrany. Do konce zápasu už žádný gól nepadl, a tak si Hostouň vzala s čistým štítem tři body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Tomáš Bureš, záložník: "Nedělní vítězství se nerodilo vůbec snadno, i když se to přítomnému divákovi nemuselo zdát. Do utkání jsme totiž vstoupili vcelku slušně a vytvořili si několik slibných šancí. Já jsem při první těsně minul levou tyč a zanedlouho to samé předvedl mladíček Zajac. Unhošť měla jen pár brejkových situací, které jsme se štěstím ustáli. Vysvobozením pro nás byla pohledná střela Zajace na vzdálenější tyč. Po gólu se naše hra uklidnila a předváděli jsme fotbal, na který máme předpoklady. Do půle jsme už druhou branku nepřidali. V druhém dějství byl zápas z naší strany opatrnější, ale Unhošť toho nedokázala využít. Uklidnění přinesla až druhá branka, na kterou jsem Slánkovi přihrál před prázdnou kasu. Tentokrát to byl týmový a bojovný výkon, na kterém se dá stavět. Facku kterou nám uštědřilo Slaný jsme potřebovali. Myslím, že jsme sehráli dobré utkání, což musíme potvrdit následující sobotu v Klobukách."

TJ Unhošť
Lukáš Křenek, útočník: "Do zápasu jsme nevstoupili špatně, ale nedokázali jsme se rychle ujmout vedení. Bohužel se mi nevyhnulo další zranění a klukům dopředu došel dech. Proti silnému a fyzicky dobrému týmu, jako byla dnes Hostouň, nejde 90 minut bránit. Vyhráli zaslouženě."



Sestavy


Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - M. Slanina [-] , D. Zajac [-] (84. N. Onu [-] ) , L. Nachtigal [-] (79. O. Žíla [-] ) , R. Linc [-] , Š. Kárník [-] , L. Krupička [-] , A. Hofman [-] (89. M. Hlava [-] ) , J. Hanuščík [-] , T. Bureš [-] (84. O. Kameš [-] ) , O. Křižka [-]

TJ Unhošť
J. Janoušek [-] - D. Asník [-] - V. Kopačinský [-] , J. Gerhardt [-] , L. Kejha [-] , D. Kolařík [-] , J. Dvořák [-] , L. Křenek [-] (15. R. Šálený [-] ) , T. Blecha [-] , V. Šimáček [-] , J. Roulich [-]

ŽK: 70. V. Šimáček .
Hráči zápasu: D. Zajac , L. Nachtigal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Prosr Tomáš - DRÁBEK Tomáš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:08
Johana Hergetová

Expert: Jakub Valta
Tip experta: výhra hostů

Unhošť je na vítězné vlně a nemyslím, že by měla skončit.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 05:40

Tip: výhra domácích

Tip: remíza