Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl Vinařic


9

Slánští bojovníci nastoupili proti vinařickému týmu s jasným plánem - porazit je. V prvním poločase skončilo za gólmanem Vinařic 5 gólů. V druhém dějství Slaný zaváhalo, a i přestože Vinařice šance využily, nepovedlo se jim rozdíl dohnat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za stavu 5:0 do kabin

Do zápasu se na obou stranách nastupovalo obezřetně a s velkým očekáváním. Oba týmy měly plán, kterého se chtěly držet. Ale hosté se nestačili ani rohlédnout a už ve 3. minutě padl do jejich branky gól z nohy Novotného. Tím se spustil kolotoč vytvořených a následně proměněných šancí. 

 

Druhá branka padla v 19. minutě díky Benešovi, který zvládl rychle zareagovat a využít situace, která na hřiště přišla. Hosté neměli moc příležitostí dostat se k míči a ty, které měli, se jim nepodařilo využít a naopak díky ním soupeř otočil z obrany do útoku. Při třetí brance se Slánského týmu držela štěstěna, když se míč odrazil od bývalého hráče Matouška a do branky ho dokopl Řehák, pro kterého to byla první branka za dospělé. Vinařice začaly být z rozdílu nervózní a začaly uvolňovat obranu, toho využil slánský Žahour a ve 35. minutě navýšil rozdíl o další branku. 

 

Hra se nestihla ani náznakem otočit na stranu hostů a za Havlenu po minutě prolítl další gól opět od Novotného. Za celý první poločas proběhla jen jedna nedokončená šance ze strany domácích, a to když rozezněli tyč. Do pauzy se jim však skóre povedlo udržet, a tak se šlo do šaten za stavu 5:0. 

 

Vinařice využily šancí, ale na vyrovnání to nestačilo

Do druhého poločasu nastupovali hosté sice nervózní, ale stále rozhodnuti s výsledkem něco udělat. Domácí nastupovali trošku líněji, ale přes to se povedlo Čáblíkovi v 52. minutě a nyní už třígólovému Novotnému v 59. minutě ještě zvýšit rozdíl na 7:0. Tým Slaného se sice stále více držel na míči, ale projevila se jejich jistota, kterou měli z výsledku, a tak se jim nepovedlo proměnit šance. 2x šli z půle na bránu, ale jejich zakončení nebylo úspěšné.  Vinařické mužsto bylo stále rozhodnuto zabojovat a také k tomu dostalo šanci, jelikož obrana domácích udělala pár chyb, na které Vinařice reagovaly.

 

V 81. minutě poprvé za hosty zavěsil Dlouhý, který využil odražené a chybné střely Čablíka. A necelých 6 minut na to s výsledkem zahýbal ještě Čampulka. Vinařický tým už ale opustila naděje a chuť hrát a komunikovat, až na pár hráčů všichni pověsili snahu na hřebík. A tak se celkem obsazenou tribunou rozezněl jásot slánských fanoušků, kteří si zápas s výsledkem 7:2 náležitě vychutnali



Ohlasy k zápasu


SK Slaný B
Radim Vavroch, trenér: "Před zápasem to bylo docela vyhrocené, naštěstí pak během zápasu byla atmosféra docela hezká. Bylo i dost lidí a kluci si zápas užívali. Měli jsme celkově mladé družstvo a pár kluků z dorostu. Kluci měli velkou motivaci, kvůli sporům před zápasem, a jelikož se hrálo proti bývalému trenérovi Slaného. Vinařice jsou dobrý soupeř, který v příštím zápase klidně může získat tři body a fakt se ukázat."

SK Vinařice
Bedřich Sirůček, trenér: "Vstup do utkání nám příliš nevyšel a soupeři jsme darovali všech pět branek, jak se tak říká, na stříbrném podnose. Přijeli jsme na utkání s dobrým plánem a věděli jsme, že nastupujeme proti kvalitnímu soupeři, který bude jistě pomýšlet na první příčku soutěže. Nepočítali jsme s tím, že se náš plán tak rychle zhroutí. Myslím, že můžeme být rádi, že v druhém poločase přestalo Slaný hrát a dalo nám naději na korekci výsledku. Těžko říct, co bylo hlavní příčinou našeho kolapsu, ale určitě jsme nebyli nepřipraveni. Věděli jsme co chceme hrát, a jak to hrát. Konstatuji tedy, že tři body pro domácí jsou naprosto zasloužené a my se musíme vrátit zpátky na zem a začít na sobě pracovat. Nerad bych ještě někdy v průběhu soutěže podobně deklasující výsledek zopakoval."



Sestavy


SK Slaný B
M. Cílek [-] - L. Danda [-] (46. P. Danda [-] ) , L. Volf [-] , M. Žahour [-] , T. Zíma [-] , A. Beneš [-] , O. Kuba [-] (46. M. Zelenka [-] ) , F. Novotný [-] , P. Volgner [-] , P. Čablík [-] , Z. Řehák [-]

SK Vinařice
F. Havlena [-] - D. Čampulka [-] , J. Doležal [-] , P. Matoušek [-] - D. Sirůček [-] , L. Kořínek [-] , P. Dlouhý [-] - M. Zelenka [-] (72. L. Srb [-] ) , V. Mařík [-] - P. Martinovský [-] (46. Z. Sojka [-] ) , R. Sokol [-]

ŽK: 85. J. Doležal .
Hráči zápasu: P. Čablík , Z. Řehák , F. Novotný .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Stádník Vladimír - SVOBODA Richard, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra hostů

Vinařice budou i v této soutěži hrát důstojnou roli a získají první výhru do tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích